Follow:

Heerlijk sauna geweest & Djess bij oma en opa

Loooooooong time ago ben ik niet naar suana geweest (sinds zwanger tot vandaag) Ja…vandaag zijn wij heerlijk naar Sauna geweest. In het begin was ik niet zo enthusiast…you know..verandering van myn lichaam. Ok…myn buik plat maar hier en daar zie je celulite 🙁 en my tweeling bergen hangen niet zoals toen 😀 Best beetje timide maar gelukkig was rustig in de sauna dus ik kon heerlijk er van genieten. En..

vanaf 11 uur smorgen bij oma en opa…zonder mimi BV van mij de hele dag lang en dit is 2de keer dat Djess overdag niet BV drinkt. Goed he!

Na suana hebben wij naar Kreta Restaurant gegaan. Daar heb ik zoals gewoonlijk lamskottelen besteld…heerlijk :yumie: en you know …ik eet liever met handjes dan met mes en vork hmmm nu kan ik nog ruiken van die lamsgeur..lekker en ik wil myn handen met zeep wassen straks kan ik niet meer die geur ruiken. Als ik honger weer heb, dan kan ik naar myn vingers ruiken :hihi: Vroeger heb ik deze manier vaak gedaan en vind het heerlijk 😀 jeugnostalgila (jeugnostalcrazy).

Voor 8 uur reden wij richting oma en opa huis en ik zag dat Djess op opa schoot heerlijk zat, zag heerlijk zo op opa schoot zitten.
Wij willen oma en opa bedanken voor Djess oppassen. :blowkiss2:

Fijne avond allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like