Follow:

Djess 13 maanden

Vandaag wordt Djess 13 maanden. Na zijn 1ste verjaardag


Week 11 (16-10 maart en 12 (21-27 maart)
Djess drink nog steeds BV en elke dag ook in de nacht word hij wakker om BV te drinken. En ik doe nog steeds wel. Eigenlijk was myn plan na zijn verjaardag…Stopt met BV maar dat zal niet lukken in een dag stoppen. Zijn middagdutje is nog steeds rommelig…nog geen vaste tijd. En het in korte tijd…maar hlalf uurtje. Soms een dagje 2 keren middagdutje en andere dag maar 1 keer. Djess eet goed vooral …ja Yoghurt..Djess is gek nog op Yoghurt.

Oja…. Ik leer Djess hoe naar boven en beneden met de trap. En Djess kan heel goed en Djess is trots op himzelf, me too.

Week 13 (28 maart – 3 apr)
Naar Dietista geweest en Djess MOET brood eten, minimaal 2 slices broodjes per dag. Soms lukte het maar de meeste niet.. elke keer :bleh: dit Djess doet. Djess eet alleen maar de kipfillet en d broodje…gooide weg. En Djess is ech ondegeund…Djess probeerde de boordje gooien naar beneden maar zijn gezicht met ondegeund ogen naar mij/pa kijken. Wij zegen….NEEEEEEE zijn hoofd schudden en toch nog een keer proberen. Of via onder de tafel. Hij dacht dat wij niet goed kunnen zien. Ik wil…en Djessssssssssss NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! maar ja te laat de food al op de vloor knoeien. Echt ondegeund ventje! Ik hoop dat Djess groot wordt, meer lief

Week 14 (4 – 10 april)
Wij besloten dat Djess in de nacht niet meer BV krijg en dus ik slaap in andere plek. Djess en zijn slapen samen. Eerste nacht was hysterisch….echt hard huilen…..huilen…gillend…in lange tijd. 2de nacht….nog steeds maar dan in korte tijd en pa gaf Djess water om te drinken. 3de nacht werd Djess wakker maar dan fftje en wijze naar zijn bekertje. 4de, 5de, 6de en 7de nacht doorgeslapen. En dus….

Week 15 (11 – 15 apr )
Precies een weekje Djess sliep niet naast me en ik in eentje. Op maandag sliep ik weer in de bed samen met myn lieve man en in het midden Djess. En wat gebeurde…ja hoor! Djess ruikte myn tweeling bergen en huiiiiiiiilllllllen……………..laaaaang ook nog maar ik gaf niet. Zijn handjes proberden de deken openen maar ik deed myn tweeling bergen goed dicht en Djess keek naar me en huilen…..huilen…. en Ik wilde hem eigenlijk geven maar nee…ik moet sterk en Djess ook. Djess moet leren doorslapen. Wij gaven zijn bekertje maar zijn hoofd schudden…nee…niet bekertje…ik wil mama tweeling bergen…veel lekkerder. Maar na een paar minuten wilde Djess water uit zijn bekertje drinken en sliep lekker in myn arm. Pa Arjo zei…ja..als ma er in buurt is, dan liever mama knuffelen he! 2de nacht sliep naas hem…ja…Djess werd nog steeds wakker, huilen maar dan niet meer hard huilen……en dan water drinken…sliep weer. 3de nacht werd wakker (was half 5 ofzo) best goed geslapen toch, alleen maar zeuren…heeeh…hueeeh… ik zei tegen myn man “ik ga hem om 6 uur BV want straks tijdens onbijt zeur Djess en huilen, Djess wilt niet eten. Pa Arjo vindt het eingelijk niet goed idee maar daarna…je bent de moeder…je weet het wat moet doen. 4de nacht..precies om 6 uur werd Djess wakker dan ja…BV krijg dus.

Deze week heeft Djess echt mooite om in slaap te krijgen en elke keer wakker. Ik breng hem naar bed om 8 uur en half 9 of 10 nog geen slaap …irritant is dat. Zoals vandaag …half negen kon hij slapen. En meestal krijg Djess BV (niet goed manier…. I know maar ik kan niks anders dus…BV en Djess kan slapen en ook als middagdutje)
Oja op 14 zag ik er 2 tandjes boven komen en eergisteren zie ik tegen Djess…iiiihhhh jou neus vies en Djess pakte zijn neud en dichthouden :hihi: malu (timide) he! vieze neus hebben en Djess wijze naar myn neus met de bedoeling…mama ook…nee..ik heb schoongemaakt he Djess.

Dat was samenvating over Djess, beetje rommelig want ik heb niet in een boekje geschreven of hier van te voren schrijfven wat allemaal gebeurde. Ik probeer allen terug in my hoofd te pakken wat allemaal gebeuren 😀
Niet zo bijzonder maar voor mij wel 😉

Share
Previous Post Next Post

You may also like