Follow:

Hema foto afdrukken toen goed nu :(

Vorige week liet ik een paar foto`s bij Hema webshop (online) afdrukken. Toen ik de resultaat ophaalde, opende ik snel en ik ben erg teleurgesteld met resultaat. Trouwens de programma voor foto`s uploaden is nieuw. Ik let niet op dat de foto`s afgesneden zou worden.

De maat van de foto`s heb ik allemaal bewerken in vierkante maat. Vorige programma heb ik geen probleem en resultaat zijn goed zoals ik verwacht. Omdat ik zo tevreden ben, liet ik weer bij Hema de foto`s afdrukken. Het resultaat zoals kan je zien hieronder….de foto`s zijn niet zoals wat ik wil/verwacht.
Untitled
Ik ben heel erg teleurgesteld. Waarom bij de nieuwste programma niet zoals bij oude programma met daarop staat vinken als je de foto`s zelf heeft bewerkt. Hier waren ze de resultaat van de foto`s die ik in 2012 met oude programma bij Hema liet afdrukken. Resultaat waren ze gewoon rechthoek daarna heb ik ze zelf afgesneden. Ze worden nu vierkant!

De witte randje van linker en rechte kant heb ik zelf afgesneden dan worden ze nu vierkant

OK..niet echt vierkant eigenlijk maar de rest van de witte randjes kan ik zelf afsnijden dat worden ze vierkant allemaal. Toch mooi maat en ik heb nodig om deze deur meer foto`s te vullen.

Omdat ik de foto`s nodig voor de deur zoek ik andere en ik heb bij Blokker gevonden. De programma precies zoals bij Hema (oude versie). Yes! Dus ik daar een paar foto`s laat afdrukken. Nou…niet zo enthousiast Dhini. Even de resultaat kijken he! Wel hopelijk de resultaat zoals ik wil. Ik vind het niet erg de witte rand (link en de rechte kant) zelf afsnijden.

Share
Previous Post Next Post

You may also like