Follow:

Het Alfabet challenge perfum merken : X, Y & Z

2022parfumschallenge-XYZa

Hoi..hoi…! Het is een tijdje geleden dat ik het alfabet challenge perfum postte. Vandaag is de laatste 3 letter namelijk letter X, Y en Z. Lees je meeX = Xerjoff

2022parfumschallenge-XYZab X = Xerjof
Na zoektocht heb ik gelukkig het merk van letter X gevonden maar wat prijzig zeg. Maar tja, ik wil deze challenge afmaken. Eigenlijk vorig jaar deze blogpost moet posten maar helaas ging het door. Dus dan maar dit jaar. Wat een mooie verpakking en de dop is echt zwaar. Xerjoff Al-Khat
Noten : Jasmijn, Agarhout (Oud), Benzoine, Vanille, Cashmeran, Eikenmos, Bergamot

Echt sterke geur. Bij mij ruikt de geur kruidig, best overheersen. In het begin moet ik echt naar de geur aanwennen. En daarna langzamer ruikt het naar vanille, niet zo zoet en niet zo aanwezig.

Y : Yves Saint Laurent

2022parfumschallenge-XYZacc Y = Yves Saint Laurent
Ik ken dit merk al. Jaaaaaren geleden had ik opium parfum maar wel de origineel. Helaas die is al lang op en eerlijk mis ik het. Jammer dat ik die een paar ml bewaren. Ik wil die graag echt hebben. Zo lekker! Voor letter Y heb ik het merk Yves Saint Laurent gekozen en voor opium black gekozen want tja ik mis oude Opium. Ik was echt benieuwd naar deze opium black.

Topnoten: Peer, Roze peper, Oranjebloesem
Middennoten: Koffie, Jasmijn, Bittere amandel, Zoethout
Basisnoten: Vanille, Patchouli, Ceder, Kasjmier hout

Ik verwacht de geur naar oude opium maar het is heel anders. De geur niet zo bijzonder, op mijn huid ruikt het bloemig fris met een beetje zoet. Met opzet heb ik een geschenk set met miniatuur want ik ben dol op miniaturen. Dus ik kan gelijk mij miniature perfume toevoegen.

Z: Zadig & Voltaire

2022parfumschallenge-XYZad Z = Zadig & Voltaire
Dit merk ken ik niet maar wel voorbij komen. Natuurlijk ben ik erg benieuwd naar dit merk. Ik heb voor Girl can say anything gekozen.

Topnoten: Iris, Pioenroos
Middennoten: Tonkaboon Basisnoten: Vanille, Muskus, Varen, Amber

Niet verwacht dat ik deze geur lekker zou vinden. Bij mij ruikt deze geur zoet bloemig. 2022parfumschallenge-XYZa Alle drie moet mijn neus echt aanwennen. Ze ruiken wel lekker vooral de xerjoff en opium wil ik een kans geven. Meestal na een paar maanden begin mijn neus deze geuren lekker vinden. Want bij Xerjoff merk ik na een paar weken dat ik verliefd ben op deze geur. Het is wel zwaar en ik vind die voor in de herfst/winter dragen. De andere twee tussen lente en zomer en overdag kan dragen. Het blijft bij goed hangen. Dit dus de laatste alfabet challenge en ik ben heel erg blij dat afgelopen en ik ben aantal parfums rijker. Zo blij dat ik door deze challenge meerdere merken ontdekt. Misschien ga ik weer challenge doen en eigenlijk al ( zie hier Op naar Volgende/andere challenges.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links

Share
Previous Post Next Post

You may also like