Follow:

Parfume : One Direction “Our Moment”

Our Moment - One Direction
Geinspireerd door de fans en voor fans bracht One Direction een parfume “Our Moment” uit. Met inmiddels 2 albums veroveren Niall, Louis, Harry, Liam en Zayn de wereld. Benieuwd naar de geur van populaire bandleden van dit jaar, gauw snel verder dit artikel klikken.

Our Moment - One Direction
Pink doos met daarop gezichten van One Direction bandleden en de pink flacon is echt voor meisjes. Hij ziet er meisjesachtig flesje maar ik vind het best mooi. Ze weten dat hun fans veel jonge meiden zijn.
Our Moment - One Direction
In de doos zit er ook een boodschap met hun handtekeningen, zo`n persoonlijk en zo lief. Je hebt dus al hun handtekeningen. Je hoeft niet in de vol massa in de rij te staan voor hun handtekeningen. Je kan deze bewaren vooral als je groot fans van One Direction.
Our Moment - One DirectionOur Moment - One Direction
De flesje vind ik niet mis mee, echt meisjesachtig en de dop versier met sierlijke in de kroon (net als prinses of koningin). Toch wel best leuke flesjes vind ik.

Top notes : Pink Grapefruit, Wild Berries, Redcurrants
Middle notes : Jasmine Petals, Fresh Freesia, Frangipani
Base notes :Creamy Musk, Sheer Woods, White Patchouli

De geur : Pittige, sappige en vrouwelijke geurtje verleidt naar frisse fruitige en zonnige bloemen in de mix van warme muskus ondertonen.Roze grapefruit, bosbessen en rode bessen, gecombineerd met de delicatesse van jasmijn en fragipani bloemblaadjes en edele houtnoten, muskus en patchoeli legt een verleidelijk speelse geurtje op de huid.
Our Moment - One Direction
Ik vind de geur verrassend lekker. Heerlijk geurtje. Op mijn huid ruik hij heerlijk frisse fruitig, een beetje zoet, warm en bloemig. De geur is niet te sterk of overheersend en wat fijn is dat de geur goed blijft hangen.

Eau de Parfum Spray, 30 ml van € 33,50 voor € 29,95
Eau de Parfum Spray, 50 ml van € 44,50 voor € 39,95
Eau de Parfum Spray, 100 ml van € 55,50 voor € 49,95
Shower Gel, 150 ml van € 16,95 voor € 14,95
Body Lotion, 150 ml van € 19,95 voor € 17,95

One Direction parfume “Our Moment” verkrijgbaar zijn bij parfumerie Douglas bij jou in de buurt of webshop Douglas

Blijf op de hoogte de producten bij douglas dan deze Facebookpagina te liken.

Share
Previous Post Next Post

You may also like