Follow:

Himalaya Herbals “Neem Foaming Face Wash”

 photo 2016HimalayaFacewash1a_zpsygrx9ysz.jpg
Heerlijk schone gezicht voordat naar bed. Ik test een Himalaya Herbals verzorgingslijn product “Neem Foaming Face Wash” en vandaag ga ik voor jullie hieronder meer over.

 photo 2016HimalayaFacewash1aaa_zpszyscobvx.jpg
De Face wash zit in een transprant plastic fles met een pompsysteem. In verleden reviewde ik uit Glossybox (toen ik geabonneerd) en ik was niet zo tevreden over. Maar er komt veranderingen in want op dit moment hou ik van snelle avond routine en dit verzorgingsgezicht komt goed uit. Deze face wash bevat Neem (antibacteriële werking en doodt probleem veroorzakende bacteriën), kurkuma (bestrijdt acne en puistjes) en vetiver (verkoelt en heeft een antibacteriële werking). Een pomp is voldoende om mijn gehele gezicht schoon te maken. Ik breng de schuim op mijn gezicht en masseer ik het eerst voordat ik met warm/koud/lauwwarm water afspoelen. De Neem Foaming Face Wash ruikt licht fris naar natuurlijk geurtje. Mijn huid voelt daarna lekker grondig schoon. Ik was bang dat het dezelfde zou zijn maar de Neem Foaming Face Wash maak mijn huid lekker schoon en het droogt mijn huid niet. En daarna zoals ik gewend ben, smeer ik mijn gezicht met nachtcreme/nachtolie of dagcreme als je deze face wash `s ochtend gebruikt.

 photo 2016HimalayaFacewash1aaaa_zpsqn407jyi.jpg
Een fijne schuim reiniger die mijn huid grondig schoon krijgt en je hebt geen wattenschijfjes voor nodig. Handig voor op vakantie of weekendje weg. Ik ben blij dat ik nog kans krijg om hem uit te testen. Toen ik op vakantie was, nam ik hem, zie hier. De neem face wash is geschikt voor alle huidtype.

Extra leuk als je deze zomer een Himalaya-product koopt krijgt een superhip armbandje ter waarde van € 3,95 cadeau. Deze armbandje is samenwerking met Katja Schuurmans stichting Return to Sender. Himalaya Herbal “Neem Foaming Face Wash” kost € 6.99 (150ml). Te koop op webshop Himalaya Herbal

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like