Follow:

Himalaya Herbals Shampoo, conditioner & Body lotion


Himalaya Herbals hebben sinds kort het assortiment uitgebreid met verzorgende proteïne Shampoos en voedende Bodylotions. Ik ben erg benieuwd naar en ik heb er thuis drie producten Shampoo 2in1, conditioneer en een body lotion. Ik heb ze een tijdje al gebruiken dus nu tijd om ze te reviewen + foto`s.
Aloe & Cucumber Refreshing Moisturizer €4.95
Handig clip off dopje. De lotion is vrij vloeibare maar het smeert makkelijk en trekt snel in en wat pluspunt is dat deze niet plakkerig. De geur is heerlijk fris maar ook iets zoet, niet te..heerlijk voor hitte weer. Mijn huid voelt heerlijk zacht en gehydrateerd. Heerlijk smeren na gedoucht met Palmolive Jouyous douchgel. Deze lotion is geschikt voor alle huidtypen.Protein Shampoo – Softness & Shine – 200 ml € 4.95
Verrijkt met extracten van proteïne rijke kruiden, deze nieuwe lijn shampoos voedt het haar en geeft het haar kracht, voorkomt haaruitval en beschermt het haar tegen dagelijkse beschadigingen.
Wat handig is dat deze shampoo 2in1 is. Je hoeft niet de conditioner mee te nemen als je op vakantie of weekendje weg, je kan deze in een meenemen. Het schuimt redelijk genoeg en ik voel mijn haar goed schoon en een beetje dik aanvoelen (in positieve effect). Normaal is mijn haar vrij dun. Ik heb geen conditioner meer nodig. De geur ruikt echt heerlijk.

Protein Conditioner – Softness & Shine – 200 ml € 4.95
Verrijkt met extracten van proteïnerijke kruiden. Onze nieuwe conditioners voeden en verstevigen het haar waardoor haaruitval afneemt en uw haar extra beschermt is tegen dagelijkse beschadigen.

De naam van de shampoo hoort bij de shampoo hierboven maar de geur ruik ik heel anders maar wel lekker. Omdat de bovenste shampoo zit al conditioner dus ik gebruik andere shampoo om deze conditoner uit te testen. Dat is normaal bij mij want met andere shampoo ook zo. Hoewel de geur anders is, voel ik mijn haar lekker zacht aan, ook een beetje dik aanvoelen (in positieve effect).

Beide producten zijn geschikt voor normaal haar.

De Shampoos zijn alle vrij van parabenen, SLS en SLES en de Bodylotions zijn alle vrij van SLS en SLES. De keuze van de ingrediënten is gebaseerd op de Ayurveda leer. Zoals in de shampoo en de conditioner staat dat tegen haar uitvalt, garandeer ik niet want bij mij is normaal haaruitvalleen, ook met andere merk shampoo en conditioner. Maar de producten zijn allemaal erg fijn en de geuren ruiken ook lekker.

Himalaya Herbals producten kan je bij Himalaya webshop bestellen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like