Follow:

Hippe zonnebrillen

 photo 2016BrillenkopenNL1a_zps6refy7bk.jpg
Als buiten de zon schijnt, haal je meestal gelijk zonnebril. Alleen is de zon nog verlegen de laatste tijd. Ik zie weinig zonnetje hier bij ons maar ik wil toch aan jullie twee nieuw hippe zonnebrillen.

 photo 2016BrillenkopenNL1ab_zpstdgdusgc.jpg
Dit hippe clubmaster zonnebril heeft de blauwe spiegelglazen UV400 bescherming met zwart montuur en mooie metalen details. Hij is licht en fijn om te dragen, alleen heb ik last als de bril op mijn voorhoofd laten staan en als ik hem wilt dragen, trekt mijn haar mee. Verder is dit mooi spiegel zonnebril geschikt voor dames en heren. Hij kost €15,00.

 photo 2016BrillenkopenNL1abbb_zpsw5ngkdsp.jpg
 photo 2016BrillenkopenNL1abbbb_zpsxyqywpsl.jpg

 photo 2016BrillenkopenNL1acc_zps4hiaq2i7.jpg
Dit hippe zonnebril is een Vintage Cats in wit montuur met donkere glazen en beschermt je tegen UV straling. Echt een vrouwelijke zonnebril die je look compleet te maken. De zonnebril is lichtgewicht en fijn om te dragen. Dit hip vrouwelijk zonnebril kost €15,00

 photo 2016BrillenkopenNL1accc_zpsvereld80.jpg
 photo 2016BrillenkopenNL1acccc_zpsw1xrfyxn.jpg

 photo 2016BrillenkopenNL1aa_zpsznz6ple1.jpg
Toen ik op vakantie was, nam ik ze mee en ik droeg ze beide, lekker afwisselen. Dat is de voordeel als je twee zonnebrillen hebt. Hopelijk schijnt de zon ook komende dagen hier bij ons. Beide zonnebrillen komen in de dezelfde hoesje en dit super leuk en hip hoesje meegeleverd. Ook zijn beide zonnebrillen perfect voor je outfit. Check webshop Brillenkopen.nl voor meer hippe zonnebrillen.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like