Follow:

Banbao BMW i3

Djess en Banbao BMW i3
Een paar dagen terug is er een verassing binnengekomen voor Djess. Ja…want het stond zijn naam op het pakketje. Met big smile op zijn gezicht maakte Djess het pakketje openen en voila…een Banbao pakketje. Yay…Ja Djess mocht de nieuwste product van Banbao BMW i3 ontvangen ter review.

Djess en Banbao BMW i3
Djess en Banbao BMW i3
Natuurlijk ging Djess gelijk aan de slag. Alle zakjes haalde Djess uit BMW doosje. Heerlijk hé om te zien hoe zoet hij aan het bouwen.

Djess en Banbao BMW i3Djess en Banbao BMW i3Djess en Banbao BMW i3
Alles deed Djess tot er een kleine beetje moeilijk en vroeg Djess mij of hij goed of niet.

Djess en Banbao BMW i3
Eerlijk wist ik ook niet. Als ik naar het instructie boekje keek, heeft Djess goed gedaan. Maar de kap aan de voorkant wilt niet goed vast. Djess en ik konden nog niet zelf oplossen dan vroe Djess naar papa om even te checken. Meer ogen kunnen meestal goed zien en ja hoor de dingetjes voor de deur moesten andersom zijn. Dan konden Djess verder de bovenste gedeelde doen. Daarna deed Djess verder met de wielen

[youtube]https://youtu.be/qi6z5_tfOmE[/youtube]

Djess en Banbao BMW i3
Banbao BMW
En nu heeft Djess eigen BMW. Leuk dat de deuren open dicht kunnen doen. Door de BMW naar achter te trekken kan hij wel tien meter ver wegschieten! Dat vind ik zelf ook gaaf, vind je niet?! Je merkt het niet dat de auto is zelf opgebouwd van bouwstenen. zie je video hieronder hoe de auto makkelijk kan rijden.

[youtube]https://youtu.be/y0BnLzhqkpY[/youtube]

Banbao BMW
Deze auto is voor kinderen vanaf 6 jaar. Er zijn in vier verschillende kleuren en het kost € 22,99 per stuk. Banbao bouwspeelgoed te koop op Webshop Banbao of in de winkels en online.

Volg Banbao op facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwe producten, winacties en testers gezocht

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like