Follow:

Hoe ik groenten koken? (stoompan)

 photo 2015HoeIkKook1aa_zpsnjscttzs.jpg
Toen ik alle eerste keer in Nederland woon, kook ik de groenten met water in de pan. Ik ben niet gewend want in mijn land kookten wij in de stoompan maar ik vond nergens vinden of wij zochten niet goed. Toen wij bij Ikea waren, zagen wij de stoompan maar apart prijs per gedeelte (per stuk) dat vind ik een beetje raar. Ik wist het niet meer waar heb ik deze stoompan heb gekocht en alles voor een prijs (niet per stuk)

 photo 2015HoeIkKook1aaa_zpsjrdiusii.jpg
De pan heeft twee delen. Een voor water en de andere pan met gaatjes voor eten/groenten en een deksel erbij. Ook kan om rijst te maken na half gekookte rijs dan doe de rijst in deze pan en laat lekker zachte de rijst koken. Ook voor groenten

 photo 2015HoeIkKook1a_zpszmp2gktq.jpg
Alle groenten kunnen tegelijk klaar. Easy en ook snel klaar.

Weten jullie nog – artikel die kan ook voor groenten gebruiken.

En hoe kook jullie de groenten?

Share
Previous Post Next Post

You may also like