Follow:

Webshop : Esprit.nl


Ik ken deze merk van mijn schoonzusje Jeannet. Ze koopt en draagt deze merk. Ik heb haar niet gevraagd maar ik zag de merk “Esprit of EDC” op de labeltje (rode kleur) in de kleding onderaan. De merk onthoud ik want ik wil van deze merk kleding hebben. En toen ontdekte ik een webshop Esprit NL. Sindsdien kijk ik Esprit webshop regelmatig en bestelde ik toen vaak.

En over de labeltje…nu zie ik niet meer dat labeltje in de kleding (zoals hieronder op de foto en in dit kleding staat niet meer, ik zie het nu pas), jammer want ik vind het leuk, juist soort symbool van Esprit.

Bij Esprit webshop kan je heel leuk kleren en andere mooie dingen kopen volgens de laatste trends. En wat ik leuk vind er is een afdeling met SALE!!! en voor een aantrekkelijke prijs, zoals jullie weten, ben ik gek op sale/korting dus daar kijk ik regelmatig naar :yes: Hieronder zijn een paar items uit de afdeling SALE!! die staat natuurlijk in mij wishlist. Eigenlijk veel items staan in my wishlist (Veel te veel om hier te plaatsen) dus ik ga een paar items maar laten zien.


Alleen jammer dat mijn maat (XS/S) vaak al uitverkocht is en ik moet ook opletten dat EDC besteld want die pas wel met mijn maat. Als Esprit label besteld, valt bij mij meestal te groot.

Wat ik leuk en fijn van Esprit webshop is dat de website duidelijk is en je kan direct zien hoe de kleding eruit zien bij de mensen (er is model). Fijne service ook. En omdat ik toen bij esprit NL regelmatig bestelde, heb ik Esprit Club kaart (Platinum kaart). Met deze kaart verzamel je e-points en bij elke aankoop ontvangen leden van de Esprit club 3% e-points. Later kan je de e-points inwisselen. Als ik goed begrijp, als je ooit bij esprit NL een paar keren bestelling geplaats, automatisch word je een lid van Esprit Club. En bovendien is de verzendkosten maar 0,95 € (een tijde geleden is helemaal gratis) en je kan ook de items terugsturen als die niet goed bevalt (te groot/te klein of er is kapot etc) en gratis terugsturen. Heerlijk toch! Ik hou echt van een webshops met lage verzendkosten en gratis terugsturen.

Esprit verkoopt niet alleen dames kleding van casual tot een zakelijke of glamour party outfit en ook voor mannen, tiener, kinderen en ook afdeling wonen (Badkamer, keuken en Woonkamer). Ik kijk ook regelmatig kleding voor Djess. MAar voor Djess heb ik nog nooit bestelling geplaatst want eerlijk vind ik ze te duur (ook in de afdeling sale). Meestal bewaar ik de items/afbeelding die ik ze wil hebben. Hopelijk komen een paar item van mij wishlist uit.

De betaalmethode : Op rekening (dat doe ik meestal), iDeal, Paypal en Credit Card


Heb je ooit/al bij Esprit webshop kleding/schoentje enzo besteld?

Share
Previous Post Next Post

You may also like