Follow:

Home : Heerlijk met nieuwe Hoeslaken

Hoeslaken
Na de hele dag bezigheid dan wil je toch heerlijk relaxen. De slaapkamer vind ik heerlijk om volledig te relaxen. Vooral als de matras met de schone hoeslaken al gelegd. Heerlijk is dat. En daarom zorg ik iedere week een schone hoeslaken verschonen. Vorig jaar heb ik twee hoeslaken binnengekomen “Topperbeschermer en hoeslaken”. Vandaag vertel ik meer. Lees je mee

Romanette

HoeslakenRomenette Topperbeschermer Hoeslaken
Topperbeschermer waterdicht Romanette heeft een waterdichte laag van Polyruethaan die zorgt ervoor dat er geen zweet, water, urine of bloed kan doordringen tot de matras. Dankzij deze matras hoef ik niet zorgen te maken dat de maandelijkse gast door de matras zou komen. Wat fijn van deze topper is dat de bovenlaag van katoen is, waardoor het de waterdichte topperbeschermer toch nog goed ventileert. En random Het is lekker zacht, maakt geen krakend geluidje en makkelijk voor in de wasmachine. Dankzij een elastiek rondom de topperbeschermer blijft het op de matras goed zitten.

Romanette

HoeslakenRomenette Hoeslaken
Kantoenen hoeslaken romanette wit leg ik boven de topperbeschermer. Alle katoenen hoeslakens van het merk Romanette is geproduceerd van 100% katoen en heeft een elastische band die zorgt voor een mooie pasvorm. Dat vind ik heel fijn want de hoeslaken blijft goed op het matras zitten. Wat vind ik heel fijn is dat je hoeft hem niet te strijken na het wassen en drogen. Dikke yay natuurlijk.

Hoeslaken
Beide producten zijn een heel fijne hoeslaken. Het is handig om meer hoeslaken in huis te hebben zo kan je iedere week je bed met schone hoeslaken gebruiken. Ze zijn zeker een aanrader. Een katoenen hoeslaken is leverbaar in veel verschillende mate en kleuren. Ook de topperbeschermers heeft in verschillende maten. Shop je ze op Hoeslakenshop

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Eke

  Ik denk dat je een product nog aantrekkelijker maakt als je er de prijs bij zet en in welke maten het verkrijgbaar is 😉
  Eke´s last blog post ..De eerste babyshoplog na onthulling geslacht + unboxing Blije Doos

  13 January 2018 at 10:26
 • Reply Heleen Schrijvershof

  Heerlijk, een schoon bed. Ik heb ook twee setjes die ik afwisselen, maar een hoeslaken maakt wel veel verschil in hoe lekker het ligt.
  Heleen Schrijvershof´s last blog post ..Achter de schermen bij een fashion en portret fotoshoot + tips

  12 January 2018 at 11:43
 • Reply Tamara

  Ik gebruik eigenlijk alleen nog van dyck die vind ik toch het lekkerst liggen en mooist blijven
  Tamara´s last blog post ..Go with the flow modder gezichtsmasker

  12 January 2018 at 11:17
 • Reply Laura | I scream beauty

  Niets fijner inderdaad dan savonds in een fris gewassen bed stappen!
  Laura | I scream beauty´s last blog post ..Juf heeft een baby in haar buik!

  11 January 2018 at 22:58
 • Reply Grace

  Een schoon bedje is echt heerlijk! Ik slaap ook het lekkerst onder en op katoen. Al vind ik jersey hoeslakens helemaal top. Want die stretchen zo lekker.

  11 January 2018 at 21:58
 • Reply Tania

  Zo zalig verse lakens. Ik strijk mijn hoeslakens ook niet
  Tania´s last blog post ..Favorieten 2017 | Skincare, Body & Hair

  11 January 2018 at 20:47
 • Reply Manon

  Altijd lekker een schoon bed of nieuwe dekbed! Vooral als je lekker klaar bent met douchen en in bed ploft
  Manon´s last blog post ..Becca Blotting Powder Perfector

  11 January 2018 at 18:41
 • Reply Me over ME Travel

  Mooie hoeslakens! Moest even gniffelen om je toevoeging dat het geen krakend geluidje maakt. Als ik iets vervelend vind…
  Me over ME Travel´s last blog post ..De ware verhalen achter mijn beste instagramfoto’s 2017

  11 January 2018 at 18:40
 • Reply Vera

  Heerlijk als je net gedouched heb en dan in een schoon bedje te liggen! Echt heen heerlijk gevoel haha
  Vera´s last blog post ..Wat heb ik tijdens kerst gekregen N°1

  11 January 2018 at 16:53
 • Reply Deborah

  Niks is lekkerder dan ‘s avonds in een schoon bed te kruipen. Zeker wanneer de lakens nog ruiken naar “Robijntje” 🙂
  Deborah´s last blog post ..I want to believe…

  11 January 2018 at 13:43
 • Reply nicole

  Dat klinkt heel handig, maar mijn zorg is of je er dan niet van gaat zweten? Is het wel ademend en zo?
  nicole´s last blog post ..Sokken bij elkaar houden: gadgets die helpen

  11 January 2018 at 12:02
  • Reply Dhini

   De bovenlaag van de topperbeschermer is van katoen is, waardoor het de waterdichte topperbeschermer toch nog goed ventileert.

   11 January 2018 at 13:21
 • Reply Adine @ LekkerLevenMetminder.nl

  Ik strijk ze ook niet, maar mijn moeder deed dat vroeger inderdaad wel! Nu heb ik er gewoon twee, dan kan ik steeds wisselen als er één in de was zit. Maar als ik eens moet vervangen, kan ik altijd hier een keer kijken.
  Adine @ LekkerLevenMetminder.nl´s last blog post ..‘Mijn’ beste financiële adviezen

  11 January 2018 at 11:06
 • Reply Rosie - Lifebyrosie.nl

  Oeh ziet er goed uit zeg! Niks fijners dan schoon (en nieuw) beddengoed :D! Waterdicht vindt ik ook echt een pluspunt. Een matras is duur en die wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen.
  Rosie – Lifebyrosie.nl´s last blog post ..Eindelijk een bad! Mijn badmandje met Lush, Rituals en Watmaakjemooi producten

  11 January 2018 at 10:59
 • Reply Fleur

  Handig die waterdichte topper! We hebben gelukkig niet vaak meer ongelukjes ‘s nachts, maar het zou het toch nog wel op het bed willen leggen, uit voorzorg
  Fleur´s last blog post ..Bye Bye Blue Monday | Win Downsizing filmgoodies

  11 January 2018 at 10:54
 • Reply Batboy

  Ideaal deze waterdichte hoeslakens! Vind het ook altijd zo fijn om in een schoon en fris bed te liggen.
  Batboy´s last blog post ..Win5daagse #4

  11 January 2018 at 09:53
 • Reply bychristiana

  Oh niks lekkerder dan in de avond in een verschoond bedje kruipen. Ik strijk hoeslakens trouwens sowieso nooit, véél te veel werk haha;-)
  bychristiana´s last blog post ..Zó geniet je langer van je parfum

  11 January 2018 at 08:38
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge