Follow:

Home : Satin Sleepers kussensloop

2020-Satin-Sleepers9a Kussenslopen gebruiken wij natuurlijk wel maar deze satijnen kussenslopen volgens het merk satijn sleepers het best bewaarde beautygeheim. Vandaag vertel ik meer hierover, lees je mee?

2020-Satin-Sleepers9aaa Dit merk heb ik ooit ergens goede dingen over gelezen en gehoord maar zelf heb ik nog geen ervaring mee. Toen ik mailtje ontving of ik hun product satijnen kussensloop wilde ontvangen om uit te testen. Op hun website las ik de voordelen van satijnen kussensloop die goed is voor je huid en haar. Ben je benieuwd naar alle voordelen, vind je terug op site van Satijn sleepers.Hieronder zet ik aantal de voordelen van satijnen kussensloop:
– Glanzend haar als nooit tevoren
– Bevordering van hydratatie van het haar
– Betere hydratatie van de gezichtshuid
– Nooit meer vouwen in het gezicht na het slapen
– Voorkoming van knopen en klitten in het haar


2020-Satin-Sleepers9aa De satin sleepers bevatten maar liefs 80 draden per inch en hebben speciale weefsel en unieke coating ter optimalisatie van het beauty-effect, dit tegenstelling tot de gewone kussensloop met 52 draden per inch. De satin sleppers zijn dus geen gewone kussensloop en ze zijn niet te vergelijken met een normale satijnen of zijden kussensloop. Door het fijne weefsel en de gladde stof schuurt de stof niet gedurende de nacht langs huid en haar zoals de katoenen sloop die daardoor erg schadelijk is.

De kussensloop ziet er luxe uit. De stof is echt super zachte stof, je krijg meteen heerlijk zacht en koel aanvoelen wanneer je je hoofd op de kussen liggen. Mijn zoon zei…hmmm wat lekker zacht en glad ook nog. Hij is erg enthousiast. Voor mij door de gladde stof moest ik wel eerst toch even aanwennen. Meestal gebruik ik geen kussen als ik slaap maar met de kussensloop van satin sleepers gebruik ik graag de kussen. Wat betreft de beauty voordelen durf ik niet te zeggen, het is lastig om te beoordelen vooral over gehydrateerd huid door satin sleepers want ik breng altijd nachtcrème op mijn gezicht maar ik merk het wel dat ik op zachte kussensloop lig, geen vouwen op mij gezicht en mijn haar geen kilts en pluist. Een fijne kussensloop.

Satin sleepers kussenslopen zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren en 2 verschillende formaten 60×70 cm €19,95 en 50×60 cm €17,50. Te bestellen op de webshop Satin sleepers

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like