Follow:

Home : Zeeman Dekbedovertrek 240×200

Zeeman Dekbed
Sinds wij een dekbed in maat 240×200, heb ik nog meer dekbedovertrekken in deze maat nodig. Ik heb wel al aantal maar de kleur is al vervaagd en de print is saai geworden, vind ik (smoesje). Het lijkt mij leuk als ik een nieuwe dekbedovertrekken te hebben. Vandaag laat ik mijn nieuwe dekbedovertrek aan jullie laten zien. Benieuwd? Lees je maar verder

Zeeman Dekbed
Toen ik bij de wijkcentrum was, kom ik regelmatig langs Zeeman winkel. Het is leuk om daar rond te snuffelen en soms koop ik en soms niet. Dit keer heb ik aantal dingen bij zeeman gekocht onder andere deze dekbedovertrekken in maar 240×200. In deze maat is niet zo veel leuke printjes en deze printje is toch de leukste. Daarom kocht ik hem. Deze dekbedovertrek is een 2-persoons dekbedovertrek met een instop strook en heeft 2 kussenslopen (60x70cm). De dekbedset heeft een afmeting van 240 x 220 en het is 60% katoen/40% polyester. Ik vind de stripjes met verschillende kleuren maakt het iets vrolijker dan alleen zwart wit stripjes, alleen de stof vind ik best wel dun en meer polyester stof aanvoelen. Dekbedovertrek van Zeeman is voor de tweede keer en bij deze iets beter materiaal dan de eerste dekbed die ik heb gekocht. Ik vind het heerlijk iedere week wisselende dekbedovertrek gebruik. Ik kocht deze dekbedovertrek bij de zeeman winkel maar je kunt ook online bestellen.

Hoeveel dagen/weken wissel je je dekbedovertrek?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like