Follow:

I love you when you sleep

 photo 2016BeddenNL1a_zps02li7bml.jpg
Het wordt echt koud buiten. Een paar dagen terug zei ik tegen mijn man toen wij in bed lagen, kreeg ik koud hoewel wij onder de dekbed lagen. En mijn man merkte het ook. Dus lig niet aan mij maar onze oude dekbed tijd voor nieuw vervangen. Maar de bedden, matrassen, beddengoed en slaapkamermeubilair van topkwaliteit is vaak te duur. Dankzij webshop bedden.nl kan je matrassen, goedkoop bedden of slaapmeubilair van hoge kwaliteit aanschaffen.


Een paar dagen terug werd ik benaderd door Bedden.nl om hun product review te schrijven en zonder meer te twijfelen heb ik een dekbed besteld.
 photo 2016BeddenNL1aaaaaa_zps3pskvhms.jpg
Het dekbed bestaat uit twee delen, een zomerdeel is licht met vulling van 225 gram en een herfstdeel is zwaarder met een vulling van 425 gram per vierkante meter. Het dekbed is helemaal niet zwaar hoewel deze twee delen dekbedden aan elkaar vast zitten. Dat vind ik heel fijn want ik kan zonder hulp de dekbedovertrek zelf doen. Wel soms geholpen door mijn zoon want hij helpt mij zo graag.

 photo 2016BeddenNL1aaaaaaa_zpsanqxt5p2.jpg
Wat ik nog super fijn ontdekt, is deze twee delen dekbedden met een rits samenvoegen voor een winterdekbed. Wat goed bedacht. Onze oude dekbed met klittenband en elke keer een dekbed eruit dus ik heb ze aan elkaar met hand genaaid. Met deze nieuw dekbed kan ik gemakkelijk met de rits uit en aan elkaar vast zitten. Super handig!

 photo 2016BeddenNL1aaaaa_zpswzekvths.jpg
De dekbed is van het merk Deltex. Deze “Eastland 4-seizoenen dekbed” is 100% zuivere scheerwol verwerkt. De vulling van de dekbed is wol dus lekker warm onder de dekbed voor in de winter.

 photo 2016BeddenNL1aa_zpsr8wo9xkr.jpg
Wij hebben heerlijk onder warm dekbed geslapen. Ik ben heel erg blij mee. De maat van deze dekbed is 240 x 200 cm. Nu hebben wij groot dekbedovertrek 240 x 200cm nodig. De maat moet ik onthouden als ik dekbedovertrek ga kopen (altijd vergeten). Wat ik nog een leuk vind is dat het dekbed in een bijpassende draagtas ingeleverd met daarop leuk vrolijke plaatjes en tekst “I love you when you sleep“. Superleuk draagtas en heerlijk licht maar toch warm dekbed en misschien voor je zelf of ook leuk om dit dekbed als cadeau te geven.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like