Follow:

Homemade nail polish

 photo DIYNailPolish1a_zpsb19e961b.jpg
Een tijdje geleden liet ik zien de nagellak die ik heb gemaakt van oogschaduw minerals. Artikel terug zien. Helaas was de pigmentatie niet goed. Opnieuw voeg ik extra oogschaduw minerals en sommige heb ik gemixt met andere oogschaduw die ik niet meer gebruik/te oud. En wat superleuk is dat ik op elke nagellak flesjes de namen geven 😉 De namen heb ik samenstellen de oogschaduw die ik heb gebruik. Het is wel veel werk en rotzooi maar ik ben best tevreden met pigmentatie van nagellak en ik heb zin in om weer te maken. Maar eerst moet ik clear nagellak hebben. Trouwens hier heb ik verschillende clear nagellak gebruik van Essence, Catrice, Astor, alleen die van Max heb ik verkeerd. Ik dacht dat gewoon clear nagellak. Hij is eigenlijk top coat 😀 Goed nu kijken naar de swatches

 photo DIYNailPolish1aa_zpse8e30a9a.jpg
 photo DIYNailPolish1aaa_zps8ff78883.jpg
 photo DIYNailPolish1b_zps84cf81a8.jpg photo DIYNailPolish1bb_zps634c297d.jpg
Allemaal in twee laagjes

Share
Previous Post Next Post

You may also like