Follow:

Hot & Cold!

 photo jan2013DhSnapshoot_zps58815dc1.jpg
Ben jij één van de gelukkigen die dit jaar heerlijk op wintersport gaat en alle thuisblijvers jaloers achterlaat? Keihard de berg af op je board of ski’s, genieten van een zonnetje in ’t gezicht en achteraf natuurlijk lekker aan de après-ski. Voor dit geweldige avontuur moet je goed voorbereid zijn. Vandaar een paar handige en leuke tips.

Skiën in stijl
Het klinkt misschien een onmogelijke challenge, maar binnen de grenzen van de skikleding kan je zeker stijlvol de berg af. Kies een leuke kleur voor je skibroek en ski-jas om lekker op te vallen, zoals felroze. Een Rayban zonnebril, hippe handschoenen en muts en tadaa, klaar ben je! Je haar in een mooie vlecht of los en zelfs op de piste steel jij de show. Verder is het aan te raden om een helm aan te schaffen. Zeker als je van de gewaagdere pistes afdaalt. Gelukkig zijn deze verschrikkelijke dingen ook in leuke kleurtjes en printjes verkrijgbaar, waardoor je outfit nog mooi intact blijft.

Waterproof telefoon?
Eén klein nadeeltje van zo’n wintersport vakantie: je kwetsbare telefoon loopt groot gevaar! Daarvoor is het nog de vraag, waar laat je ‘m überhaupt? Eén verkeerde beweging en je ligt plat op de grond, je mobiel 10 meter verderop en 1 + 1 is natuurlijk 2. Misschien een idee om jouw gloednieuwe Huawei toestel van te voren te voorzien van een Huawei Ascend W1 hoesje. Je kunt natuurlijk ook een waterproof iPhone accessoire of HTC One accessoires aanschaffen voor je iPhone of HTC, zodat hij in één klap sneeuwbestendig is. Laat je vakantie in ieder geval niet verpesten door een kapotte telefoon gevuld met sneeuw.

Bevroren wimpertjes

Naast de stijlvolle outfit en de beschermde telefoon, moet je aandacht besteden aan je make-up. Wel of geen waterproof mascara? Wel of geen blush? Wij raden je sterk af om waterproof mascara te gebruiken. Klinkt misschien niet zo logisch, maar deze soort mascara is gemaakt op basis van water. Tijdens de lage temperaturen zal dit water bevriezen en zo ook jouw wimpers. Geen aanrader! Van het koude winterweer en de drukke inspanningen, heb jij binnen no-time een gezonde, natuurlijke blos op het gezicht. Je hebt deze week dus geen blush, poeder of wat dan ook nodig. Scheelt je meteen weer wat bagageruimte! (:

Dit artikel is geschreven door Naomi

Share
Previous Post Next Post

You may also like