Follow:

I found the magical leaf

Vorige zondag zijn @Wantijpark geweest om even buiten lucht te genieten 😉 Het was wel beetje koud maar heerlijk af en toe scheen de zon. Niet me als ik niet even pauze om wat foto`s te maken. En Djess heeft een magic blaadje gevonden…zo happy 😉

I found the magical leaf
Jas & Schoenen : Zara | Muts : Zeeman | Broek : H&M

Wij moeten lopen naar peuterzaal vandaag want mamma fiets leek. Af en toe tilde mijn mamma mij en dan rende en dan weer lopen samen. Helaas zie ik geen andere juffrouw vandaag. Ze is vrij 🙁 En nu ga ik Djess snel ophalen want ik moet naar daar toe lopen. Het kost toch best veel tijd dan met fiets. Hopelijk dit weekend heeft mijn fiets nieuw baan dan kan weer fietseeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn in de koud weertje

Share
Previous Post Next Post

You may also like