Follow:

I wish, I ….. (zo many….! )

Soms plaats ik my wishlist op woensdag maar ook op andere dagen (als ik goed is 😀 ) maar vandaag is wat anders maar wel nog steed dezelfde over my wensen/dromen/fantaseren. Toch gratis he…dromen 😀 Er zijn sommige my dromen uitgekomen maar er zijn zo veel die zo graag uitkomen. Mogelijk of onmgelijk alleen God bepaalt. Als God wilt, onmogelijk wordt mogelijk. I know that….maar ik blijf maar dromen.

Ik wish zo veel dingen maar ik ga een paar hier noemen. Gestreept is uitgekomen

I wish……
Gezond, gelukkig…!
– Myn familie bij mij komen bezoeken
– Eigen huis met veel genoeg kamers, voor en achtertuin
– Eigen kledingkamer met beauty spullen hoek
– Eigen knutsel kamer
nieuw laptop
Adobe Photoshop Element CS
– Lensobjecten
– Tablet Wacom
– Nikon spiegelreflex
– Digitale camera compact
– Veel vakantie/reizen, shopping
Reviewen, Swatches
– Mooi keuken met komplette apparatten
– kan auto rijden
– Op aarde peace zijn
– En heel veel mooi, leuke wensen…..
– Kortom I wish my mooie wensen mochten uitkomen….in echt!

Wat zijn jullie wensen? vertel maar in de comment

Share
Previous Post Next Post

You may also like