Follow:

Ik zou graag iedere maand doen

Vorige week heb ik (video) skype met myn oude zus en natuurlijk wil Djess zien. Ze vroeg “Heb je ibu(moeder) gebeld?” Ik zei ja “Heeft ibu verteld?” Nee zei ik. Wat is er aan de hand? En toen vertelde myn oude zus dat myn ouders een probleen hebben.

In de keuken area is er gaatje boven en dus myn moeder vroeg de bouwvaker (niet jong bouwvaker zeg maar) om te laten doen. Die man was bezig boven en myn moeder zat aan het bakken precies onder de man die bezig met opknappen. En toen…braaaaaaaaaaaaak die man gevallen. Gelukkig is niet in de hete olie terecht gevallen. oeeeh anders…(ik wil niet denken zeg!) De ongeluk maakte echt knale geluid tot alle buren komen kijken. Myn vader belde myn zwager en zie dat moest naar zknhuis maar niet verteld wat is er gebeurd. In de auto vertelde myn ouders aan myn zwager. Maar de man was al naar huis. Op volgende dag kwam de man naar myn moeder om fiets te halen. Gelukkig is er niks aan de hand met de man…niet gebroken …helemaal niet…
Myn oude zus vertelde dat myn ouders ping..ping nodig om toch zknhuis te betalen (hoewel niks aan de hand met de man) maar toch ping ping nodig. Natuurlijk doe ik het wel, hoewel ben bezig aan het sparen voor laptop maar fam. is number 1.

Gisteren belde ik myn moeder en verteld dat het gestuurd hebt. D Blij myn moeder natuurlijk (ze vroeg niet, heb via myn oude zus gehoord dat het nodig is). Ik vind het niet erg. Ik ben juist blij dat ik hun kan helpen. Myn wens dat ik iedere maand zou doen, niet alleen als ze nodig zijn.

Myn schoonvader is nu al thuis. Gisteren mocht hij van zknhuis terug naar huis.

Share
Previous Post Next Post

You may also like