Follow:

Ik ben te enthusiast, te … en te…

Vanmorgen heb ik met myn ouders geskyped. Ze wilde Djess`s stem horen maar als wij aan kletsen waren, wilde Djess niet bla..bla…. Het gaat goed met myn ouders en ook myn vader. Ik vertelde natuurlijk over Djess wat Djess allemaal hebt meegemaakt. Ik kietelde Djess met de bedoeling dat myn ouders zijn stem kunnen luisteren. Djess praat nog niet..wel een paar ..de…uhhh maar als tijdens bellen, still Djess meestal.

Verder vertelde myn moeder dat de paspoor klaar is. Maar helaas kunnen wij nog niet haar op dit moment hier komen. Ik ben te enthousiast, te wil, te …. en te gehoopt dat een van my wensen binnenkort graag wilt uitkomen maar pinda kaas. Dus… ik besloot …niet meer fantaseren, dromen…want in werkelijkheid krijg ik maar teleurgesteld.

Ff uit wat diep in my hart in myn hoofd. Nu is beetje opgelucht. Ik vertel wel myn moeder dat onmogelijk en z.s.m. haar hier te laten komen. Myn moeder begrijpt gelukkig wel, alleen ik…beetje…you know ….my feelings..zo bad right now!

Canon 500D+50mm/1.8

Share
Previous Post Next Post

You may also like