Follow:

Ik moet xtra voorzichtig zijn

GEVALLEN…!

Gisteren middag in het centrum ben ik gevallen door glade trottoir 🙁 Ik was echt geschrokken natuurlijk en bang wat gebeurt met my beeb. My pols deed wel zeer… Ik dacht toen myn pols gebrokken. Toen wij overstrekken, wilde Ik tegen Arjo …ff naar andere kant want ik zacht glade trottoir maar ik zei niks… ik keek naar board vertrektijd voor de bus hoewel wij niet met bus. De vertrektijd board staat nieuw daar, denk ik want ik heb vandaag net gezien….dus door niet zo belangrijke dingen te kijken….werd ik gevallen 🙁 Shit…shit…. ik moet echt xtra voorzichtig zijn.

Eigenlijk wilde myn lieve man met dit weer niet naar centrum en hij wilde ook niet dat ik chagrijnig werd en dus ..niet leuk gebeuren (gevallen). Maar verder gelukkig niks aan de hand en nu my pols is ook weer goed.

Hele fijne zondag…liefs!

Share
Previous Post Next Post

You may also like