Follow:

Tag: Jouw mobiele telefoon

Untitled
Tag artikel op andere blog vind ik leuk en soms de tag gaat door naar volgende bloggers. Zo deze keer ben ik getagged door Mariska…dank je wel! Maar voordat verder wil ik even vertellen dat ik geen mobiel meer, nieuwsgierig waarom…lees dit artikel. Jap…ik heb nog geen nieuw mobiel en tot nu toe ben ik gewend. Toch stiekem wil ik een mobiel met camera hebben. toch is het wel handig ding. Hoewel heb ik nog geen nieuw mobiel heb, ga ik toch gewoon door met deze tag want ik vind het wel leuk om de tag te krijgen.

1. Welke mobiele telefoon heb je?
Samsung GT-C3300k Star Mini (alleen de cover)

2. Hoe lang heb je deze al?
vanaf 5 maart 2011 tot 12.11.2012

3. Welke zou je graag willen hebben?
iPhone of een mobiel met camera zodat ik instagram heb

4. Kun jij makkelijk zonder telefoon?
In het begin (dag na kwijt) kon ik niet maar ongeveer een weekje later wen ik wel zonder mobiel bij de hand.

5. Welke kleur is je telefoon?
Pink maar als ik een nieuw heb, wil ik graag de wit kleur

6. Hoeveel apps heb je ongeveer op je telefoon?
0 is alias nul 😉

7. Welke apps gebruik je het meeste?
hmmmm niks natuurlijk als nul apps (logisch toch)

Untitled
Extra vraag van mezelf : Welke raden jullie mij aan voor een mobiel die kan instagram doen?

Deze tag gaat door naar Zosaar, Josephine, Charile, Deb, Jorien en Marieke

Share
Previous Post Next Post

You may also like