Follow:

Inglot Cosmetics – Freedom System

 photo 2016Inglot1aa_zpsgellvdo6.jpg
Naast lekkere parfum, MAC lipsticks, Kiko cosmetics heb ik Inglot Freedom systeem palette gekregen. Ik heb zelf nog geen ervaring met dit merk. Dus ik ben erg benieuwd naar.

 photo 2016Inglot1a_zpspppgrmb7.jpg
In dit palette zit er twee oogschaduws. Leuk palette die de deksel van beide kanten openen door middel van magneet. Ook de oogschaduw zelf magneet waarmee kan je de kleuren wisselen. Handig verpakking!

 photo 2016Inglot1aaa_zpsgqh2dli1.jpg
Op mijn vinger is de pigmentatie goed maar de oogschaduw 461 is niet goed te zien op mijn ooglid door mijn getinte huid. Er zit een subtiele shimmer in deze beide oogschaduws. Deze kleuren zou ik zelf niet kiezen als ik van dit merk ga kopen maar het is leuk om te testen. Thanks M voor dit palette.

Wat vinden jullie van deze kleuren?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like