Follow:

2x Kiko Lipsticks

 photo 2016KikoLipstick1a_zpsm6wujqka.jpg
Naast heerlijk parfum en een paar MAC lipstick kreeg ik ook twee kiko lipstick. Eerlijk heb ik geen ervaring met Kiko cosmetics, wel de nagellak. Vandaag vertel ik meer hieronder

 photo 2016KikoLipstick1aa_zpsdspzf3fq.jpg
Ik was nieuwsgierig toen ik deze twee lipstick van Kiko want tje ik heb nog geen ervaring van dit merk. De kleuren moet ik zeggen, zou ik niet snel kopen want ik weet direct dat dat kleur niet zou passen met mijn huid tint. Omdat deze lipstick al gebruik, heb ik eerst ze schoongemaakt en tekent ik letter D, geen idee waarom?! gewoon omdat ik leuk vind 😀 Op mijn arm pigment beide lipstick goed, nou de nummer 14 is heel weinig te zien en de geur vind ik minder fijn (aangenaam geurtje maar ik kies toch voor geurloos). Op mijn lippen zie je dat de kleuren zijn niet goed aanwezig maar de nummer 505 vind ik wel best mooi.

 photo 2016KikoLipstick1abcc_zpsfd9uge0r.jpg
Full face met beide lipstick, zie geen verschil maar in het echt ga ik voor nummer 505 kiezen en hij is geurloos en fijn om te smeren. Thanks voor deze twee lipstick. Wat vind je van deze twee kiko lipstick?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like