Follow:

Inhoud : Hello Box juli 2015

 photo july2015HelloBox1aa_zps8l5darsc.jpg

De inhoud van Hello Box juli ga ik vandaag aan jullie laten zien. Toen ik de box zag, word ik vrolijk en blij wat ik de inhoud in de box zat. Het ruik heerlijk toen ik hem opende. Ik word echt nieuwsgierig naar wat er allemaal in zitten. De box heeft er het thema “Fun Colorful Summer”

 photo july2015HelloBox1a_zps9s1unwau.jpg
 photo july2015HelloBox1f_zpshhvcekrb.jpg
Ik zag al vrolijk dingen en wat een leuk extra goodies zoals een Fifi Lapin handspiegeltje, een erg leuk envelopeje, kaarten, cupcakebakjes en papieren rietjes. Ik word erg blij van alle leuk goodies die in de box zat.

Wat zitten er nog in de Hello box juli 2015?

 photo july2015HelloBox1b_zpstayaspe4.jpg
Hand en Body Ice Scream Scrub (€8,95) heeft mousse-achtige textuur. Het ruikt heerlijk naar vanillezoete geurtje. De geur breng ik me terug naar Tickledpinkscentsations producten. Zo lekker zoet. De scrub bevat o.a. Cacao butter, Suiker, Glycerin, geurolien en andere natuurlijke ingrediënten. De scrub is perfecht voor onder de douche of in de bad.

Thick Body Butter (9,95) heeft extra rijke en dikke body butter die is lekker voor de droge huidjes. De body butter bevat Vitamin E, cacaoboter, glycerine en kokosolie. Het ruikt heerlijk naar fris, bloemig en iets licht zoet. Het smeert makkelijk en trekt snel in. De geur blijft goed hangen.

 photo july2015HelloBox1cc_zpsdlkduwzb.jpg
Minerale oogschaduw (3 glinsterende spranklende kleuren) €3,95 per pot De oogscahduwen zitten op elkaar gestapeld. Handig om ze overal mee te nemen. De minerale oogschaduwen denk me terug naar mijn eerste minerale oogscahduwen (Everyday Minerals, Mad Minerals). Als je de deksel open, zitten er een sifters. De oogschaduw heeft mooi subtiele shimmers/glitters. De pigmentatie is goed. De oogschaduwen zijn gebaseerd op mineralen zonder parabean, zonder conserveermiddelen en bevatten geen chemische kleurstoffen.

 photo july2015HelloBox1d_zpsk3d3mghm.jpg
Cupcake Freshener €4,95. Deze prachtig cupcake is geen bruisbal. Eerst dacht ik bruisbal was toen ik hem zag. Dit is een Cupcake Freshener. Woow wat prachtig luchtverfrisser he! Wat een leuk bedacht om zo`n prachtig luctverfrisser te maken. Deze solide luchtverfrisser kunt je in je kasten/kledingkasten zetten. zet het niet bloot op een vochtige omgeving. Het ruikt heerlijk zacht zoet bloemig geurtje. Van mij mag de geur is sterk. Leuk om zo prachtig luchtverfrisser in de kast te zetten.

 photo july2015HelloBox1e_zpssgr6kkf8.jpg
Little Mix Soy Wax Melts – €6,95 | Wax brander €3,95 De soy wax melts zitten in de potje. Er zitten 10 verschillende geurtje. Handig dat er ook een wax brander zit. Ik heb niet zo veel soy was melts dus ben blij dat nu zijn er tien verschillende geur die ze allemaal lekker ruiken. Een soy melts is voor 2-3 uur gebruik. Als geen meer aroma afgeet, schraap je het bij elkaar en gooi je het weg. Dan vervang het door nieuw wax melts.

Ik ben blij met alle inhoud hello box juli. Ik ben erg benieuwd naar inhoud Hello box augustus.

Dat zijn ze de inhoud Hello box juli 2015! Welke product(en) spreekt je meeste aan?

Hello Box is een maandelijks abonnement met handgemaakte bath/body/home geur- en verzorgingsproducten. Elke Hello Box is ingevuld meteen minimum van 5-6 FULL SIZE producten. Eind van de maand (28ste en 30ste) ontvang je Hello Box. De box kost €19,95per maand en het wordt steeds goedkoper als je voor een langere periode een abonnement afsluit. Als je een jaarabonnement dan betaal je per box €15,95. Word je lid voor 3 maanden of meer dan ontvang een extra box gratis (geldig tot 10 oktober 2015)

 

Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

 

 photo dhlove_zpsmig6pnmk.gif
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like