Follow:

#InstaDJoutfit daily 8

#instaDJoutfit 8
Het is tijd om Djess`s dagelijks outfit terug te kijken. In deze maand droeg Djess vaak lekker zachte broek van zeeman want het was nog vakantiedagen maar ik in het weekend draag Djess lieve dat zacht broek. Ik heb aantal gekocht. Als ik thuis ben, draag ik ook lieve zacht broek. Lekker relax! Maar er is een leuk zacht broek die Djess ook naar school te dragen. Het weer was lekker warm dus droeg Djess ook veel kort broek en hemd die ik bij zeeman gekocht. Lekker simpel hemd voor de zomer en ook voor als het winter onder de lange mouwen of vest.

#instaDJoutfit 8#instaDJoutfit 8#instaDJoutfit 8#instaDJoutfit 8#instaDJoutfit 8

Photography : Dhinivh – Huawei Ascend P 7

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  

Share
Previous Post Next Post

You may also like