Follow:

Naam van mijn blog

dhini.nl
Hoi…blogie, Vandaag ga ik nummer 1 van “30 day blog challange” en het is namelijk Naam van mijn blog. Ik ga proberen in kort te vertellen de naam van mij blog.

dhini.nl
Ik blog met WordPress sinds 2005. Toen heb ik aantal weblog tools gebruikken. Van mijn lieve man heb ik een cadeautje hosting voor mij site. Ik kon niet bedenken wat zou ik naam geen voor URL naam. Ik wilde toen niet lang nadenken dus ik zei..nou…gewoon Dhini.nl. Niet bijzonder verhaal achter de naam van mij site ha..ha…want Dhini is gewoon mijn roepnaam. Ik kan niet verzinnen daarom koos ik die naam. Eerste instantie was de site om mij gevoelen/verhaaltje eruit te gooien. Ik vertelde toen best wel over mezelf ha..ha.. en over wat ik deed. Maar nu is de tijd veranderd en mij site zoals jullie nu zien.

dhini.nl
dhini.nl
Mijn zoon bewonder de letter die ik zelf heb gemaakt 😉

Naam van blog is dus genoemd naar mij roepnaam. Ik ben nog steeds blij met mij blog en Love my blog 😉 Ik hoop dat ik nog jaren mag bloggen 😉 en bedankt mijn lieve man voor hosting.

Bedankt voor het lezen en jullie comment. Tot naar volgende nummer!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like