Follow:

Invulboek : Geluks momenten van elke dag

2021-Gelukmomenten7a

Hoi..hoi…! I know…het is even stil met mij blog omdat ik niet zo veel tijd meer over om blogpost te schrijven. Maar een paar dagen terug heb ik geluk want ik heb een leuke pakketje ontvangen namelijk een invulboek “Geluks momenten van elke dag“. Love invulboek. En vandaag ga ik dit boekje aan jullie laten zien. Kijk je mee2021-Gelukmomenten7aa Het boek heeft vrolijke cover van een stevige papier met aan de zijkant spiraal. Het format van het boek is niet zo groot en niet zo klein (A6). IHet is handig format om mee te nemen. Aan de binnenkant is kleurig illustraties op elke pagina`s. Er zijn 110 pagina`s in deze invulboek “Geluks momenten van elke dag”. Het is toch het geluksmomenten van elke dag, elke week of ieder maand op een boek te schrijven zodat je kan je geluksmomenten terug lezen. Het staat plek voor de datum en een ruimte voor het schrijven. Het ruimte is niet te groot dus zorg dat niet lange zinnen schrijven. Alleen voor mij de spiraal lastig is als ik bezig aan het schrijven, geen echt ramp alleen ga ik wel volgende keer een korte zinnen schrijven. Het zou leuk zijn als ik een mini foto/plaatje kan plaatsen/plakken.

Hieronder zie je aantal bladzijden. 2021-Gelukmomenten7aaa 2021-Gelukmomenten7aaaa Mijn geluksmoment van de dag 2021-Gelukmomenten7aaaaa Superleuk idee zo`n invulboek om alle geluksmomenten in een boek te schrijven/noteren. Ik vind het erg leuk om terug te halen de grote of kleine geluksmomenten. Dit invulboek is erg leuk voor je zelf of als cadeautje te geven. Ben je opzoek naar invulboeken, kan je op de webshop Fshappinnes andere invulboeken bestellen zoals zwangerschapsboek, schoolfotoboek, opgroeiboek en nog veel meer.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like