Follow:

Zomer fashion beauty must have!

20216a

Hoi..hoi..! Het weer is lekker warm, het voelt al als zomer. Heerlijk zonnige dagen. Ik heb er zin in op vakantie, jullie ook? Zoals elk jaar gaan wij weer naar het strand, niet naar buitenland dus. Maar wij vinden niet erg dat niet naar buitenland op vakantie gaan. En hopen maar het weer lekker warm en zonnige dagen in de komende dagen zoals het afgelopen weken. Heerlijk om lekker naar het strand toe te gaan. In deze blog laat ik aantal zomer must have zien. Kijk je meeBikini & Badpak

2021-Otto-NL6a Vorig jaar nam ik geen bikini of badpak mee want ik heb nog geen. Ja wel had ik ooit maar de maat wordt te klein en ik heb ze al lang naar Kringloop weggeven. Dus tijd voor andere bikini en of badpak en natuurlijk in andere maat. Vroeger droeg ik maat 34 en nu maat 36 of 38. Bikini of badpak vind ik een must have voor in de zomer. Tijden zoektocht naar de bikini, zijn er superleuke bikini`s bij de otto.nl. Gevarieerde bikini`s en badpakken, genoeg keuzen dus.

Zomerjurken/Tuniek

2021-Otto-NL6e Eindelijk jurken dragen. Ik draag niet zo vaak jurken maar een tijdje geleden ben ik into jurken vooral nu lekker warm weertje is het erg leuk om jurken te dragen. Voor naar het strand lijkt mij erg leuk om tuniek te dragen en bikini aan. Als je op het strand bent, kan je makkelijk je tuniek uitdoen. En bovendien lekker luchtig en heerlijk om zo`n tuniek met warm temperatuur te dragen.

Instapper, Sneakers & Slippers

2021-Otto-NL6b Instapper vind ik een must have in de zomer en ook makkelijk om te combineren met je outfits. Sandaal of slipper is ook een must have voor de zomer. Ik kies voor slippers of sandaal want ik draag geen hoge hakken. Maar voor dames die sandaal/slippers met hoge hakken is zeker erg leuk. Sneakers is ook een must have en niet alleen voor in de zomer maar ook andere seizoen. Voor hardlopen of lange wandeling maken.

Zonnebril, hoed

2021-Otto-NL6c Als de zon schijnt, is het verstandig om hoed te dragen vooral als je in de middag de deur uit. Of gewoon zitten in het park of in de achter tuin. Ook zonnebril vind ik een must have, niet alleen voor je look maar ook om je ogen beschermen tegen de zonnelicht.

Strandlaken, Strandtas, koeltas

2021-Otto-NL6d Een strandlaken vergeet mee te nemen naar het strand of naar zwembad of als laken voor picknicken. Als ik naar het strand ga, neem ik altijd koeltas. Het is toch heerlijk koude water drinken. Ik wist het niet dat er strandtas inclusief koeltas. Dat is wel lekker handig! Je hoeft niet twee tassen mee te nemen.

Beauty/Parfum

2021-Otto-NL6f Eerlijk draag ik geen make-up in de zomer maar af en toe wel mascara en lipstick of lipbalm. Dus voor beauty producten zijn natuurlijk dagelijks beauty producten gebruiken zoals dagcreme/nachtcreme en voor de zomer heb ik extra beauty producten nodig namelijk de zonnecrème en aftersun. De laatste beauty producten die ik noem is zeker een must have. Ook in de zomer ruik ik graag lekker dus zomer parfum, mijn favoriete is toch Sun van Jill Sander.

Dat zijn de zomer items must have. Bij OTTO kan je erg leuke zomer items bestellen zoals zomerhoed, badpakken, bikini`s en er zijn genoeg verschillende soorten bikini’s, badpakken en nog veel meer. Welke fashion of beauty/make-up producten zijn jullie zomer ultieme must have?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like