Follow:

It’s weekend tag

 photo 2016TagWeekend_zpswp5xqdgi.jpg
Al een tijdje stond een paar tags in de schedule o.a. deze “It’s weekend tag” maar elke keer komt het niet uit. Ik weet het niet meer van welke blog heb ik deze tag ooit gelezen. Sorry! Vandaag ga ik kans geven om deze tag in te vullen. Misschien leuk om even relax artikel te lezen in het weekend 😉

1. Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?
Elke dag weekend! Nee hoor! Zaterdag en zondag zijn weekend voor mij

2. Hoe laat sta je op in het weekend?
Op zaterdag sta ik half negen en op zondag sta ik samen met mijn zoon, ongeveer om half zes/zeven soms om 5 uur

3. Hoe ontbijt je in het weekend?
Niet zo bijzonder…gewoon zoals doordeweeks..broodje

4. Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
Eerlijk wil ik van te voren de planning weten maar vaak heb ik geen planning te horen en ik hou er niet van vooral als bijvoorbeeld even uitgaan. Als in het weekend thuis blijven dan de kleren in de was en daarna andere dingen doen in huis maar probeer toch niet bezig te zijn.

5. Wat doe je het liefst in het weekend?
Graag relax met drieën of saampjes TV/filmpje kijken of kaarten spelen als het weer slecht is of tabben. Als mooi weer graag wil ik in de natuur wandelen, strand of gewoon in de tuin

6. Wanneer plan jij je activiteiten voor het weekend?
Ik probeer flexibel te zijn hoewel is het moeilijk is voor mij want ik wil van te voren weten. Dus plan of geen plan komt het de activiteiten van zelf.

7. Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?
In het weekend werk ik voor mij blog. Foto`s maken, artikel schrijven maar probeer ik wat minder want ik wil toch even met drieën leuke dingen doen. Soms lukt het soms niet. Want weekend is papa dag en mijn zoon speelt graag met zijn pa. Dus ik kan voor mij blog werken of hobby doen


8. Hoe laat ga je naar bed in het weekend?

Laat…veel te laat half 12 ofzo maar ik wil graag vroeg naar bed maar het lukte nog niet

Vind je de tag leuk, neem gerust over!?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like