Follow:

The Body Shop – Almond Bath & Shower

 photo 2016TBSAlmondShower1aa_zpsmfghkctw.jpg
Elke keer moest ik hem weer in de laadje terug staan want ik wil eerst de gebruikte gel shower opmaken. Maar ik wil hem toch gebruiken hoewel de andere shower gel nog niet op is. Lekker afwisselen douchegel/showergel.

 photo 2016TBSAlmondShower1a_zps89rpnwux.jpg
 photo 2016TBSAlmondShower1aaa_zpsbnz3ebvs.jpg
De bekende verpakking van The body shop. Transparant harde plastic met handige klikbaar dopje. De geur is zoet maar tegelijkertijd iets fris. Wel vervliegt het snel want na gedoucht ruik ik de geur niet meer. Daarna smeer ik met body lotion zoals ik gewend ben.

 photo 2016TBSAlmondShower1aaaa_zpsrw0z2hvm.jpg
Deze The body shop Almond Bath & Shower heb ik in de sale besteld.

Ken je al deze heerlijk The Body Shop – Almond Bath & Shower?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like