Follow:

Jade Roller – Het geheim voor een stralende huid!

 photo 2015JAdeRoller1aa_zpsriy6q1vj.jpg
Een tijdje geleden ontving ik heel bijzonder een beautygadget de Jaderoller. Wat is Jade roller ? Jade (‘Jade’ betekent ‘beautiful’ ofwel ‘mooi’) roller is een huidverzorging dat door de keizerinnen in het oude China al gebruikt werd als beauty tool en kan dagelijks gebruikt worden om de jeugdigheid van de huid te behouden. Ik heb hem getest en vandaag laat ik jullie weten wat ik ervan vind.

 photo 2015JAdeRoller1aaa_zpsplmwrvmf.jpg
Deze beautytool Jade roller heeft aan beiden kanten roller : een met een grote jade en kleine jade. Deze roller is handgemaakt van 100% jade (een edelsteen), een bijzondere edelsteen met een verkoelende en helende werking.

Voordelen :
– Ontspannend
– Verkoelend
– Betere doorbloeding
– Mooiere teint
– Gladdere huid
– Minder diepe rimpels
– Verbeterde elasticiteit
– Minder donkere kringen en wallen
– Lymfedrainage
– Gewoon lekker!
Bron : Jaderoller.nl

 photo 2015JAdeRoller1aaaa_zpsgs1vf9he.jpg
In het boekje vind je meer informatie en plaatjes hoe je de jade roller kunt gebruiken?! Handig dat deze papier informatie erbij in het pakketje.
 photo 2015JAdeRoller1a_zpsj1etgqdp.jpg
Toen ik hem alle eerst op mijn gezicht laat rollen, is de steen echt ijskoud maar daarna vind ik het juist heerlijk. Je kunt de jade roller op droge gezicht laten masseren maar je kunt ook met een moisturizer of je favoriete gezichtsolie. Elke dag rol je de jade roller (1 tot 2 maal per dag) en je hoeft niet hard te drukken tijdens rollen want het gewicht van de jade is voldoende. Rolt zacht laat je de jade op je gezicht rollen ongeveer 5 tot 10 minuten.

De jade roller vind ik heel fijn aanvoelen en het voelt dat mijn gezicht heerlijk gemasseerd. De grotere jade rol ik hem op mijn voorhoofd, wangen, hals, kin en lippen en kleine jade rol ik hem rondom mijn ogen. Ik rol ongeveer 6 keren maar ik doe wat meer dan 6 keren want ik vind het heerlijk en aangenaam om hem te rollen op mijn gezicht. Het lijkt mij fijn als iemand anders dat doet dat denk ik dat ik in slaap zal vallen door heerlijk zacht masseren/rollen. Ik gebruik hem nu dagelijks met plezier voordat ik slaap, het wordt mijn avond routine. En s`morgens als wakker wordt, rol ik de jade op mijn gezicht voordat ik opsta, het wordt mijn ochtend routine. Het voel heerlijk die koude steen rollen op mijn gezicht. Mijn gezicht voelt daarna heerlijk en ontspannende gezicht. Na gebruik kunt je de jade roller makkelijk schoon te maken. Onder de stromend lauw water (alleen water, niet te heet en nooit zeep of chemische reinigingsmiddelen gebruiken) daarna doe hem op de handdoek laten drogen.

Ik vind hem een leuke en fijne beautygadget/beautytool die ik in mijn avond routine waarschijnlijk blijf gaan doen. Die van mij kost €34,95 en is te bestellen op Jaderoller.nl webshop. In de jade roller webshop is een jade roller vanaf vanaf €24,95 per stuk bestellen en vind je ook filmpjes hierover met extra uitleg over jade roller.

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like