Follow:

LAYLA nailpolish en sticker waterdecal

 photo 2016Layla1a_zps5ctoi1ew.jpg
Toen ik bloggers gezocht oproep las, ging ik meteen haar laten weten dat ik graag voor swatches/reviewen voor hun doen. En ik heb gekozen en een paar dagen terug ontving ik twee nagellakjes van het merk Layla voor het review en er is ook een stickers water decal erbij. Ik kende dit merk al toen ik samen met Deb van beautygoddes toen Djasa nagellak workshop organiseerde. maar ik heb zelf nog nooit gehad dus ik ben blij dat ik ze mocht ontvangen voor swatches. Vandaag swatches ik ze hieronder voor jullie. Kijk mee


 photo 2016Layla1ab_zpssfxfnjov.jpg
LAYLA CE-13 is een mooi kobaltblauwe nagellak. De nagellak zit in een leuke flesje met witte dopje. Er staat geen naam maar wel de nummer.

 photo 2016Layla1abb_zpsem4h6y6f.jpg
De kwastje is lang maar wel erg fijn in gebruik. De textuur is licht daardoor lakt gemakkelijk en droogt snel. CE-13 dekt prima met twee lagen.

 photo 2016Layla1abbbbb_zpsntmt0ago.jpg
 photo 2016Layla1ac_zpsl4r6mvb9.jpg
LAYLA CE-35 is een mooie khakigroene nagellak. Ook zit deze nagellak in dezelfde flesje zoals C-13.

 photo 2016Layla1accc_zpssdich4pf.jpg
Het dekt mooi in twee laagjes en streeploos. Het droogt snel ook.

 photo 2016Layla1ad_zps6uvrvs5j.jpg
WATERDECAL € 1,25 Dit is een makkelijk stickers om je nagels te versieren. Geen gedoe met kwastje en knoeien van de lakje. Zeker jullie weten hoe je stickers waterdecal op je nagels kunt plakken?! Zo niet.. lees vind je hier

 photo 2016Layla1add_zpsr1mn9zxi.jpg
Hierboven de crea van twee nagellak en stickers waterdecal

 photo 2016Layla1aa_zpsniyecriv.jpg
Layla nagellak is fijn van textuur en je kunt ze ook aanbrengen zonder base coat. Ze zijn te koop op webshop Djasa Nagellak.

Ben je al bekend met Layla nagellak?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like