Follow:

JANZEN handcreme fuchsia 69

 photo Janzen69a_zpsab38155c.jpg
JANZEN introduceert een heerlijk lichte en hydraterende handcrème. Deze merk kende ik nog niet om eerlijk te zijn maar vandaag is hij bij mij voor mijn handen te hydrateren. Ben benieuwd..jullie ook?!

 photo Janzen69c_zps5e8dac8a.jpg
In een handige tube en format, perfect voor in je tas dan kan je hem overal meenemen en op vakantie. De JANZEN handcrème is een lichte, niet-vette crème waardoor je hem goed kunt uitsmeren en wordt direct opgenomen door de huid. Ik voel mijn handen wel gehydrateerd en heerlijk zacht aan. De geur is lekker naar zachte bloemig ruiken (Jasmine en ylang-ylang). De geur ruikt redelijk lang als je je handen voor je neus ruiken.
 photo Janzen69b_zps8f245a3f.jpg
 photo Janzen69d_zps32ab14f2.jpg
Deze verzorgende handcrème heeft een fijne samenstelling met drie oliën (karité, canola en macadamia). Ideaal voor àlle handen. Kies de geur die bij je past want de JANZEN handcrème is verkrijgbaar in 6 JANZEN parfums.

Over JANZEN
Onweerstaanbaar en ontspannen. JANZEN staat voor puur, open en echt. Parfums, body-producten, huis-parfums en accessoires die rust uitstralen en energie geven. Zuiver, heerlijk, ongecompliceerd en bereikbaar.

JANZEN is met ca. 300 verkooppunten door heel Nederland verkrijgbaar bij de betere drogisterij en parfumerie. De handcrème ligt vanaf eind maart in de winkels. Het kost – € 5,95 (tube van 75ml)

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like