Follow:

Review : Revlon Custom Mascara


Revlon introduceert CustomEyes Mascara, een mascara waarmee je twee verschillende looks kunt creëren en dat met slechts één borsteltje! is dat niet geweldig idee. Ik heb er een in `Blackest Black`. Vandaag laat ik jullie zien. Kijk verder voor meer foto’s en info…


De verpakking is simpel maar het ziet er wel chick uit. op de dopje kan je vinden twee manieren en met handige draaisysteem just in one borsteltje. systeem 1 geeft Lengte & impact, systeem 2 geeft Lengte & Denifitie. Met een draai aan de knop kan je zelf kiezen voor je favoriete look. Het borsteltje is fijn in gebruik, het kottert niet en geen lopende mascara de hele dag lang. Ik heb geen last van verlopen zwarte kleur rondom myn ogen tijden gezicht wassen maar tijdens deppen op handdoek vind je wel een kleine beetje vlekken maar dan vind ik niet zo erg. Deze mascara geen waterproof want staat geen op de verpakking. Beide systeem vind ik het mooi, geeft mooi krul wimpers en lengte.

Revlon mascara kan je in de winkel kopen. Prijs €10.95. Er verschijnt in de kleuren Blackest Black, Blackened Brown en Blackest Black waterproof.

Share
Previous Post Next Post

You may also like