Follow:

Fashion friday : Yes! Rode winterjas

2019-Rodewinterjas9aaaa Yes! Eindelijk is mijn nieuwe rode winterjas binnengekomen. Wie mij volgt op insta heeft vast al insta story voorbij zien komen dat ik deze rode jas heb binnen ontvangen. Natuurlijk ben ik erg heel blij mee want tja ik wilde zo graag winterjas in rode kleur. En hei.. het is bijna herfst. Het wordt sneller donker, natter en brrr koud. Met deze nieuwe rode jas ben ik klaar voor koude weertje.

2019-Rodewinterjas9aa Wanneer het weer kouder wordt, is het weer tijd om winterjas aan te trekken. Ik ben dol op jassen en niet alleen de jas voor de winter maar ook voor herfst, lente en voor in de zomer. Love jassen. Een tijdje was ik opzoek naar dames winterjas in rode kleur. Dankzij de webshop onlinewinterjas.nl is een van mijn wensen uitgekomen (Dank u wel). Deze mooie rode winterjas heeft twee zakken aan de voorkant, capuchon met neppe bont (de bont afhaalbaar), ritssluiting met knopen. De voering is 75% polyster 25% katoen en lichaam voering is 100% katoen. De jas voelt niet zwaar aan en lekker warm.

2019-Rodewinterjas9a 2019-Rodewinterjas9aaa 2019-Rodewinterjas9aaaaa Ik ben heel erg blij met deze mooie rode winterjas. De lengte zoals ik zocht. Superblij mee. Nu zoek ik winterjas voor mijn man, op de site van onlinewinterjas.nl vind ik veel mooie winterjassen voor dames en ook winterjassen voor heren.
Wat vind jij van mijn nieuwe rode jas?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like