Follow:

Kids : Clementoni interactieve wereldbol

Ontdekt de Wereld
Sinds een paar dagen heeft mijn zoon met een interactieve wereldbol spelen en leren. Naast planeten is mijn zoon graag weten over de wereld zoals landen, de talen etc. In dit blog ga ik dit product laten zien. Kijk je mee

Ontdekt de Wereld
Toen dit product binnengekomen, zoals altijd heeft mijn zoon gelijk het pakketje unboxen. De inhoud van Clementoni interactieve wereldbol is een interactieve wereldbol, geen beschrijving meegeleverd en dat is het niet nodig. Want het werkt is het makkelijk als maar de batterijen nog vol is. Er zitten wel al 2x AAA Batterijen (inclusief dus, dat is wel handig). Maar die van ons werkte helaas de batterijen niet. Gelukkig hebben wij de batterijen in huis. Batterijen in en ja spelen en leren maar. Door de meegeleverde sprekende pen kan je gelijk een computer/robot stem horen. De stem denk ik aan de stem van TomTom navigatie. Soms horen wij een beetje onduidelijk wat de robot`s stem zeg. Het is geen herhaal knopje zodat wij nog een keer kunnen horen. Wat je moet doen dat je de pen op een land die je graag nog een keer wilt luisteren. Als je de sprekende pen naar bepaalde onderwerp tap doet dan hoor je de robot`s stem. Daarna richt je de sprekende pen naar een land die je wilt weten, dan hoor je informatie over die land bijvoorbeeld de hoofdstad, taal etc. Kortom een leerzame wereldbol met 13 spelfuncties en meer dan 500 vragen in 3 moeilijkheidsniveaus. De apps is erg leuk.

Ontdekt de Wereld
Ontdekt de Wereld
Een leuke wereldbol voor leergierige kinderen. Het is heel leerzaam speelgoed over de wereld. Leuke quizvragen, alleen de stem is iets wat minder en een beetje traag. Het materiaal is stevig alleen de basis best wel ruimte nodig om neer te zetten. Clementoni Globe Interactief en sprekende pen geven allerlei informatie over continenten, landen, hoofdsteden, maar ook over bevolkingen, valuta, taal enzo. Vergeet niet download de gratis sapientino-apps, richt je tablet of smartphone op de wereldkaart en zie je de magische wijze tot leven. Superleuk! Clementoni interactieve wereldbol is voor kinderen van 7 – 12 jaar en ouder, te koop in de winkels en online.

Oja…vergeet niet je favoriete speelgoed te stemmen

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like