Follow:

Essence WOW Herfst/Winter 2018

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Het Herfst/Winter seizoen staat voor de deur. Voor alle beauty liefhebber heeft Essence de nieuwe Herfst/Winter 2018 collectie. In dit artikel laat ik jullie make-up producten uit deze collectie zien. Kijk je mee

Essence Primer+ Studio Mattifying + Pore minimizing primer € 3,59 ( 30 ml )

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Essence Primer+ Studio Mattifying + Pore minimizing primer zit in een tube met grijs kleur eromheen. Dit product bevat zwarte klei die zorg voor matterend effect en verfijnt de poriën. Dit product geeft aangename geur die gelukkig vervliegt langzamer wel en heeft een luchtige textuur daardoor smeert het makkelijk maar ik zie helemaal geen verschil dat de poriën onzichtbaar zijn. Het geeft wel matterend effect. De nieuwe Essence primer is in drie varianten verkrijgbaar.

Essence #insta perfect Liquid Make-up € 4,59 ( 30ml )

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Essence #insta perfect Liquid Make-up zit in een plastic fles met druppelflacon. Een handig formaat om mee te nemen op vakantie.

Essence WOW Herfst/Winter 2018
De textuur is erg vrij dun en de dekking kan je zelf bepalen. Dit product geeft een matte en perfecte uitstraling en het is waterproof maar bij mij zie ik er juist heel erg olieachtig uit. Deze #insta perfect liquid make-up heb ik in de kleur funny ivory 30. Op dit moment mijn huid is nog een beetje bruin en deze kleur is voor mij veel te licht. Het dekt niet echt goed, ook in twee laagjes, misschien door de kleur van dit te licht is. Dit product is helaas niet #instaperfect voor mij, misschien moet ik met andere kleuren mengen. Voor meer dekking kan je meerdere laagjes aanbrengen. En gelukkig heeft Essence #instaperfect Liquid Make-up in negen verschillende tinten verkrijgbaar.

Essence camouflage+ healthy glow concealer € 2,89 ( 5ml )

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Essence camouflage+ healthy glow concealer zit in een transparant verpakking. Dit product bevat vitamine E en provitamine B5, is ideaal om de oogzone die felbegeerde klaarwakkere look te geven.

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Deze camouflage+ healthy glow concealer heeft een fijne zacht plat applicator en de textuur is vloeibaar maar iets aan de dikke kant. Het blend en dekt fijn. Ik heb deze concealer in de kleur light ivory 10. Deze kleur is net als de liquid make-up veel te licht voor mijn getinte huid. Deze waterproof camouflage+ healthy glow concealer is in twee kleuren beschikbaar.

Essence melted chrome eyeshadow € 2,99

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Essence melted chrome eyeshadow zit in een bekende oogschaduw verpakking. Dankzij transparant deksel kan je de kleur van de oogschaduw zien.

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Deze melted chrome eyeshadow lijkt het een poeder oogschaduw maar dat is het niet zo. Deze oogschaduw met ‘bouncy’ textuur heeft een hele mooie pigmentatie. Essence melted chrome eyeshadow is in zes trendtinten beschikbaar.

Essence eye & face Palette Too Glam to Give A Damn € 6,99

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Essence eye & face Palette Too Glam to Give A Damn zit in een hele prachtige verpakking. Vrolijke verpakking sprong meteen uit toen ik het pakketje ontving. Prachtig!

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Toen ik het palette open doe, er lag nog plastic bescherming. Dat is heel fijn. De binnenkant zie het palette ook mooi eruit zien en heel erg leuk ingedeeld, in de cirkels vormpjes/vakjes. Er zitten 8 oogschaduw en highlighter. De kleuren van de oogschaduw zijn matte en glanzende tinten.

Essence WOW Herfst/Winter 2018
De kleuren vind ik best wel mooi maar de pigmentaite is niet helemaal top zoals je kunt zien de swatches op mijn hand vooral de matte kleuren bijna niet zichtbaar zijn. Jammer! Maar je kunt natuurlijk nog ooglook creëren. Wat ik zo fijn van een palette dat er spiegel invzit. Met een handige magneetsluiting kan je dit palette makkelijk open en dicht doen. Essence oogschaduwpalette beschikbaar in vier varianten met eigen mooie verpakking.

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Ooglook en de hihglighter uit dit palette.

Essence go for the glow highlighter palette € 5,99

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Essence go for the glow highlighter palette zit in een prachtige verpakking.

Essence WOW Herfst/Winter 2018
En wat ik altijd zo fijn van een palette is dat er een spiegel in. Dit palette heeft een handige magneetsluiting die je het palette makkelijk kun open en dicht doen. Ook er lag nog plastic bescherming toen ik dit palette open doe.

Essence WOW Herfst/Winter 2018
In dit palette bevat drie holografische highlichter tinten en de swatches op mijn hand is de pigmentatie heel mooi zacht waarmee je mooie glans huid kunt toveren. Essence go for the glow highlighter palette verkrijgbaar in twee varianten.

Essence insta-care lipstick € 1,99

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Essence insta-care lipstick zit in een simpel huls met de kleur zoals de lipstick zelf. Dit product bevat 20% shea butter olie wat voor zachte lippen zorgt.

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Deze lipstick is zo romig, ontzettend zacht daardoor hoeft je niet te hard duwen met aanbrengen. Het smelt op je lippen tijdens aanbrengen. Op mijn getinte huid zie je de swatch deze kleur 02 daily maybe niet zo goed. Maar op de lippen zie ik het wel de kleur van dit lipstick en het voelt zo zacht en verzorgend aan. Het breng heel makkelijke en dekt goed, geen plakkerig gevoel. De Essence Insta Care lipstick is in zes verschillende tinten beschikbaar.

Essence velvet matte lisptick €2,39

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Essence velvet matte lisptick zit in een leuke huls zilver en donker roze. De kleur 06 unredsistible is wel echt een knalkleur.

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Net als insta-care lipstick heeft dit lipstick een heerlijk romig en zachte textuur. Het breng gemakkelijk en de pigmentatie op mijn hand is top en de matte effect is ook goed. Maar op mijn lippen is de matte effect niet echt mat want zie je het wel nog een klein beetje glans effect. De kleur vind ik echt prachtig. Als mijn groot zus hier woont, zou ze graag willen hebben. Die is dol op knalkleuren. Essence Velvet Matte lipstickis verkrijgbaar in 12 tinten.

Essence lash on lash off volumizing magnetic accent lashes €5,99

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Essence lash on lash off volumizing magnetic accent lashes zit in mooie verpakking. Deze innovatieve nepwimpers bevestiging met een magneetstrips aan de eigen nempwimpers. Ik heb zelf nog nooit gehoord en ik ben niet zo van nepwimpers want tja ik kan helaas niet tegen maar het lijkt dit voor mij erg handig.

Essence WOW Herfst/Winter 2018
De wimpers zijn alleen zo kort, niet volledig wimpers dus ongeveer de helft van de breedte van je eigen wimpers. Dat is wel jammer.

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Op de zijkant van de verpakking vind je instructies met plaatjes. Het werkt eigenlijk erg goed, alleen moet je wel veel oefeningen met het aanbrengen. Als je met nepwimpers met het aanbrengen ervaring hebt, denk ik deze ook heel snel en makkelijk met het aanbrengen. Bij mij zo te zien niet echt goed op zijn plek maar ze blijven goed zitten en zonder geknoei met wimperlijm. Van ver weg zien ze er heel goed uit, vind ik zelf dan. Wat nog fijn is dat je ze makkelijk er af te halen. Echt toppie is dit. Essence lash on lash off volumizing magnetic accent lashes is in twee versies beschikbaar.

Essence Cosmic lights nail polish €1,99

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Essence Cosmic lights nail polish zit in een gewone vorm fles, denk aan Catrice nagellak. Deze mooie nagellak heeft holografische effect. Er zit een subtiele shimmers, afhankelijk van de lichtinval. De textuur is vrij dun maar met het aanbrengen is gemakkelijk. Twee lagen dekken goed. Op de foto is het holo effect moeilijk te krijgen maar in het echt is deze supercoole nagellak. Essence Cosmic lights nail polish is in zes kleuren .

Essence glitter on glitter pell off nail polish €2,59

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Essence glitter on glitter pell off nail polish zit ook in hetzelfde verpakking. Op de dop zie je dat deze glitters nagellak peel off is. Dat betekent kan je dus deze nagellak gemakkelijk worden verwijderen. Hoe gaaf is dit. Twee dunne laagjes dekkend de nagellak goed en ze blijven twee drie dagen goed zitten. Met het verwijderen heb je geen nagellak remover nodig. So easy! Essence glitter on glitter pell off nail polish is in zes kleuren verkrijgbaar.

Essence melted chrome nail powder €2,99 & sealing top coat €2,99

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Essence melted chrome nail powder zit in een doos en wanneer je de doos open maakt, de nail powder zit in potje. Er zit de powder de helf van de potje. De zijkant van de doos vind je hoe je deze powder kan aanbrengen.

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Op zwarte nagellak die nog net niet gedroogde nagellak wrijf je de powder met je top vinger of spons applicator. Op de foto heb ik half met deze powder op gedroogde nagellak en het resultaat is niet goed maar ook niet slecht. Voor langhoudend resultaat breng de sealing top coat. Essence melted chrome nail powder is in zes kleuren beschikbaar. Essence sealing top coat is milde top coat op waterbasis. Deze top coat is voor melted chrome nail powder te gebruiken zodat het resultaat lang te behouden.

Essence WOW Herfst/Winter 2018

Essence WOW Herfst/Winter 2018
Deze nieuwe Essence collectie is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister winkels en ook online te bestellen

Welke make-up producten uit de nieuwe Essence Lente/zomer collectie zou je willen kopen?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like