Follow:

Kinderkamer veranderen

 photo Plankamer1a_zpswmulunp3.jpg
Een tijdje geleden vertelde ik jullie dat ik Djess`s kamer wil veranderen. In het artikel Roomtour en foto`s liet ik jullie Djess`s kamer zien en ik wil graag zijn slaapkamer veranderen. Ik heb geen ervaring met huis inrichtingen maar ik probeer de sketch te tekeningen. Amateur! I know it! Zo zien jullie hierboven ongeveer hoe ik Djess`s kamer wil veranderen.


Djess wordt groot, peutertijd is al voorbij en eerlijk hebben wij spijt dat auto bed gekocht – artikel. Toch willen wij gewoon een persoon bed die hoeft elk jaar veranderen. Baby bed, peuter bed, kleuter bed want tja allemaal kost geld natuurlijk. Maar wij hebben geen ervaring dus vandaar dat auto bed is het misschien leuk voor hem en daar kan slapen. Djess heeft wel een paar keren daar geslapen, verder slaap hij lekker bij ons. Maar is het tijd om zijn kamer te veranderen naar gewoon kinderkamer, niet te veel poespas. Simpel, netjes, opgeruimd en bureautje erbij zodat hij kan studeren en natuurlijk in eigen kamer spelen. En wij willen Djess kamer veranderen voor lange termijn.

 photo KinderkamerIkea_zpsgwlxppoh.jpg
Alle afbeeldingen (brons) – Ikea

Flaxa bed €169 Over de bed. Ik twijfel nog..deze bed of hoogslaper of deze hoogslaper combi

MORVIK wit €199 De kledingkast is top want heeft spiegel en ook met schuifdeuren

TJUSIG Hanger € 9.99 voor zijn kleding of andere dingen

Kallax kast €59.95

MICKE bureau €29.95

 photo bunk-bed-storage_zps10odbieq.jpg
Op blogpsot van woensdag liet ik een paar slaapkamer ideen en ik vind het dit leuk voor Djess`s kamer, alleen denk ik dat alles bij elkaar de prijs van de meubels prijzig zou zijn. Ik ben verliefd op deze kamer

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like