Follow:

Ideas for Small Rooms

Kijken naar mooi kamer dat vind ik erg leuk. Ik fantaseer dat ik ook zo`n kamer hebben. Het lijkt mij heerlijk. Opgeruimd en netjes kamer te hebben.De foto`s/afbeeldingen maak mij jaloers om zo`n kamer te hebben. Ons huis hebben geen groot kamer en daarom zoek ik leuk ideeën op internet. En wij zijn eerst Djess kamer wat veranderen. Zijn kamer is niet zo groot en misschien hieronder geven ons wat ideeën en misschien ook voor jullie

 photo smallRoom1a_zpsko0hhu2x.jpg
– Leuk idee dit. Lekker ruimte.
– Deze is cool! Alles in een. Bed en de de bureau. De kledingkast onder de bed en onder de bureau zijn er nog ook kasten.

 photo smallRoom1aa_zpslwbaycbq.jpg
– Deze idee heeft ook wat ruimte voor kleine kamer. De bed bovenaan vind ik fijner dan de bed hiernaast op de foto. Alleen ons huis huis is de plafond niet zo hoog. Dus het lijkt mij onmogelijk.
– Wij zijn nog twijfel om soort dit bed in kamer van Djess. Twijfel hoe kan ik de bed nieuw dekbed doen. Ik ben niet zo lang. Vandaar die twijfel maar het lijkt mij geeft lekker ruimte

 photo bunk-bed-storage_zps10odbieq.jpg
Dit lijkt mij perfect. De raam is dezelfde kant net als in Djess kamer. De kasten en de laden zijn handig om zijn spullen kwijt te verbergen. Dit lijkt mij cool voor Djess kamer, alleen denk ik dat de bed prijzig is.

 photo loft-beds-loft-designs-spaces-saving-ideas-small-rooms-6_zpspxo8jbir.jpg
Dit is lijkt mij ook leuk! Onder de deur. Probleem is, is de plafond te lang in ons huis

 photo kids-room-bunk-beds_zpsn8tuciql.jpg
De bed is leuk. Twee bedden (je weet maar nooit, komt er een familie of Enin (mijn moeder) bij ons (weer) logeren)

 photo loft-beds-loft-designs-spaces-saving-ideas-small-rooms-11_zps5ysadljt.jpg
Deze bed lijkt echt op deze bed. Ook lijkt mij handig voor in Djess`s kamer, alleen best wel prijzig.

Ik kan niet kiezen welke ideeen. Allemaal zo leuk. Als een van deze kamer bij ons huis, wil ik daar lang blijven. Op de eerste, tweede en vierde foto lijkt mij leuk, jammer dat de plafond te laag is.

    
Afbeeldingen : Brons lushome.com, izzling.co

    
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like