Follow:

Kneipp badolie beauty geheim

 photo 2014KneippBadolie1a_zpsaa3d0220.jpg
In februari 2014 onthult Kneipp haar nieuwste badolie beauty geheim. De Kneipp badolie beauty geheim is een ultiem verzorgende en verzachtende badolie die bestaat uit een combinatie van vier rijke natuurlijke oliën. Vandaag ga ik voor jullie reviewen

 photo 2014KneippBadolie1aaa_zpsa7dd5a02.jpg
EXTRA INFORMATIE
Marulaolie
Marulaolie is een kostbaar koudgeperst plantaardige olie die wordt gewonnen uit de zaden van de marulaboom in Afrika. De olie is rijk aan omega 6 vetzuren en antioxidanten en heeft een therapeutische werking op het natuurlijk herstel van de huid.

Arganolie
Arganolie bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren die ervoor zorgen dat de weerstand, zachtheid en glans van de huid behouden blijven. Arganolie bevat vitamine E die de huid beschermt tegen vrije radicalen. De natuurlijke olie voedt het huidweefsel en revitaliseert de huid. Het wordt ook wel het Marokkaanse goud genoemd.

Olijfolie
Olijfolie werkt hydraterend en zorgt voor een gezonde vochtbalans voor de huid. De zuivere samenstelling van olijfolie zit boordevol vitamines, houdt de huid soepel en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

Wonderolie
Wonderolie wordt al sinds de oudheid gemaakt uit de zaden van de wonderboom. Wonderolie werkt heilzaam en diep verzorgend. De olie uit de boom, die veelal in tropisch Afrika groeit, wordt al vele eeuwen gebruikt. Ze reinigt en helpt de natuurlijke werking van de huid door een optimale reiniging van de poriën. Ze bevordert bovendien het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een stralende teint.
 photo 2014KneippBadolie1aa_zpsae04c1c4.jpg
Wat ik eerste opval, is de geurtje. Wat heerlijk geurtje! Ik kan niet stoppen om de geurtje te ruiken. Door deze oliën voel je al tijdens het baden de intens verzorgende werking op je huid. Kneipp badolie beauty geheim is vrij van conserveringsmiddelen, minerale oliën en siliconenoliën. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan. De olie is niet vet of plakkerig. Een ideaal product voor mensen met een droge of gevoelige huid.

Kneipp badolie beauty geheim bestaat uit vier natuurlijke oliën die stuk voor stuk een diep verzorgende en herstellende werking hebben op de huid.
Arganolie maakt de huid soepel en laat haar stralen.
Marulaolie versterkt de beschermfunctie van de huid en verzorgt de huid diep.
Wonderboomolie (ricinus- of castorolie) werkt terugvettend en gaat vochtverlies tegen.
Olijfolie beschermt de huid en maakt deze fluweelzacht.

Kneipp badolie beauty geheim met vier ultiem verzorgende natuurlijke oliën. € 9,49 (100 ml).

Kneipp producten verkrijgbaar bij elke drogist.

Share
Previous Post Next Post

You may also like