Follow:

Kneipp body cream nu met extra verzorgende parels

2021-Kneipp10a Hoi..hoi…! Het wordt buiten koud want het koude seizoen is coming. Tijd om verwarming, trui aan en natuurlijk tijd om voor extra aandacht voor je huid. Trakteer je huid meteen op deze allernieuwste verwennerij van Kneipp. De vernieuwde Kneipp body cream Soft Skin en Beauty Secret met extra verzorgende parels die smelten op je huid. Vandaag blog ik hierover, lees je mee

2021-Kneipp10aa 2021-Kneipp10aaa Kneipp body cream zit in een hetzelfde pot, alleen ze heeft eigen label met daarop “Body cream Soft Skin” en “Beauty Secret” en plaatje. En wat andere informatie kan je op de label vinden. Beide body cream heeft zichtbare parels maar heeft andere parels. De Beauty Secret heeft q10-parels en de Soft Skin heeft olieparels.

Kneipp Body Cream Beauty Secret met Q10-parels heeft heerlijk zoete geur. Het bevat hoge concentratie natuurlijk oliën, shea butter en zichtbare Q10-parels. De parels smelten tijdens je de body cream op je huid aanbrengen. Na gebruik voel je de huid heerlijk zacht en heerlijk geurtje.

Q10 – Het co-enzym Q10 zorgt voor een frisse, jeugdige uitstraling van de huid doordat het de celvernieuwing ondersteunt. In de huid versterkt Q10 het bindweefsel en maakt het vrije radicalen onschadelijk die de huid er grauw en gerimpeld doen uitzien. Q10 maakt de huid ook elastischer.

Kneipp Body Cream Soft Skin met olieparels bevat een hoge concentratie natuurlijk olien, shea butter en zichtbare amandelolieparels. De cream hydrateert en beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering en geeft die extra dosis huidverzorging voor een oneindig zachte huid.

Amandelolie – Amandelolie ondersteunt het behoud van de huidelasticiteit en zorgt voor hydratatie van de epidermale barrière. Ook gaat het huidveroudering tegen die ontstaat onder invloed van licht. Verzorgingsproducten met amandelolie worden zeer goed verdragen, zijn geschikt voor alle huidtypen en ontplooien een scala aan positieve effecten, vooral op de droge en gevoelige huid – voor een fluweelzachte huid.

De voordelen van deze nieuwe body creams:
– Vegan en microplasticsvrij
– Rijk aan geconcentreerde natuurlijke oliën & sheabutter
– Een romige en lobbige crème voor een echt me-time moment
– De extra verzorgende parels smelten op de huid
– De geuren verwennen je zintuigen
– Ontwikkeld met respect voor het microbioom van de huid
(Zonder conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine, zonder minerale oliën, zonder peg’s en sulfaten)
– Succesvol dermatologisch getest, vanzelfsprekend niet op dieren getest.
2021-Kneipp10aaaa Een hele fijne producten. Ik ben erg tevreden over. De body cream heeft super zacht, de parels smelten direct en het ruikt zo heerlijk. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht aan. De vernieuwde Kneipp body cream kost €11,99 per stuk en ze zijn al verkrijgbaar bij de drogisterijen en online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like