Follow:

Home : Vintage posters aan de muur

2021-Posterstore10a Hoi…hoi…! Posters zijn toch erg leuk voor in je kamer, huis, kantoor of voor kale muur. Een paar dagen terug kwam er pakketje met daarin aantal posters binnen. Misschien heeft je al vorige blogpost posters al gelezen. Ik ben erg blij mee en nu ook want ik heb aantal nieuwe posters en ik heb kortingscode voor jullie. Kijk je mee

2021-Posterstore10aaa OMG! Ik ben echt superblij dat ik weer aantal posters van posterstore mocht bestellen. Want tja ik heb nog aantal posters in mij home verlanglijstje. Met opzet heb ik deze keer grote formaat 50×70 en 30×40 gekozen. Omdat zoveel wensen is toch niet zo makkelijk hoor om de posters uit te zoeken. Ze zijn allemaal mooi en veel categorieën. Ik heb geen specifieke thema`s want ik vind de posters zijn mooi. Toch deze keer heb ik voor vintage posters gekozen. Ik vier vintage posters uitgekozen in maat 30×40 en 1 flower posters, ook in 30×40 formaat. Superhandig is dat je ook bij posterstore de fotolijstjes gelijk kan bestellen. De fotolijsten zijn er in verschillende afmetingen en in acht kleuren van goud tot walnoot kleur. Ik heb 2 fotolijsten van eikenhout gekozen in 30×40 formaat. En 3 lijstjes van walnoot in formaat 30x40cm en 50×70. De fotolijsten hebben geen glas maar van duurzaam acrylglas, het stuk lichter. Love it.

2021-Posterstore10aaa De posters van posterstore zijn op duurzame geproduceerd papier geprint van hoge kwaliteit en voor een betaalbaar prijsjes. Je wordt hebberig van als je daar rondsnuffelen. Er zijn verschillende thema`s en lijsten in verschillende formaten. Voor inspiratie kan je altijd op fotowanden op de webshop Poster Store kijken.

KortingsCode

Voor cadeautjes is het ook om posters te geven. Ik heb voor jullie kortingscode: DHINI/40. Hiermee krijg je 40% korting op alle posters (excl selection). De code is geldig t/m 10 november. Wees snel dus!

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like