Follow:

Kneipp Body lotion Spray Patchouli

Kneipp Lotion
Mij dagelijks beauty routine smeert ik mijn lichaam na douchen met body lotion en mousse), body crème en nu ga ik body lotion spray gebruiken. In dit artikel ga ik de nieuwe Kneipp product “Body lotion Sprays” laten zien. Een zachte huid in een paar seconden, hier ben ik heel erg benieuwd naar.

Kneipp Lotion
Kneipp Body lotion Spray is verkrijgbaar in de varianten Silky Secret en Patchouli. De geur van de Silky Secret ken ik de geurtje al en love it. Ik denk dat Kneipp Body lotion Spray Silky Secret heerlijk geurtje heeft zoals Kneipp Silky Secret lijn. De geur Patchouli vavn Kneipp producten heb ik nog geen ervaring dus ik ben heel erg benieuwd naar.

Kneipp body lotion spray
Kneipp Body lotion Spray patchouli zit in groene verpakking zonder deksel erop. Op de verpakking staat er wel hoe je dit product gebruiken “draai de dop om te openen en sluiten”. Deze kun je dus open en dicht draaien, dat is wel handig en veilig als je de spray overal wilt meenemen, bijvoorbeeld op vakantie, weekendje. Dit product is verrijkt met zijdebloesemextracten, sheabutter om de huid heerlijk zacht te maken. Verder zitten er ook veel natuurlijk en huidverzorgende ingrediënten en plantenoliën onder andere amandelolie, glycerine, panthenol, zonnebloemolie en vitamine E. Wel er zit een klein beetje parfum in, laag op de INCI-lijst. Er zitten geen conserveringsmiddelen, paraffinen, siliconen en minerale oliën in.

Wanneer ik de dopje drukt, komt er een licht textuur daardoor smeert het makkelijke en binnen enkele seconden goed op huid genomen. Wat ik opvalt dat geen gedreven op perslucht, niet op drijfgas. Dat is fijn. En Geen plakkerig gevoel! Heel fijn. De geur is lekker naar zacht warme en kruidige geur maar niet zo echt aanwezig. Een zacht geurtje dus. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan.

Kneipp body lotion spray
Kneipp Body lotion Spray is een hele fijne body lotion in sprayvorm. Handig voor snelle bodycare, wel moet je smeren over je hele lichaam. Voor deze zomer gebruik hem als aftersun. Heb je nog geen aftersun? kan je deze gebruiken als aftersun. Heerlijk afkoelen met deze heerlijk body lotion van Kneipp. Van mij mag de geur iets meer aanwezig. Een hele fijne body lotion spray. Een aanrader! Sprayen maar! Kneipp Bodylotion spray is verkrijgbaar bij de drogist, €7,99 ( 200 ml. )

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like