Follow:

Kneipp Body lotion Spray Patchouli

Kneipp Lotion
Mij dagelijks beauty routine smeert ik mijn lichaam na douchen met body lotion en mousse), body crème en nu ga ik body lotion spray gebruiken. In dit artikel ga ik de nieuwe Kneipp product “Body lotion Sprays” laten zien. Een zachte huid in een paar seconden, hier ben ik heel erg benieuwd naar.

Kneipp Lotion
Kneipp Body lotion Spray is verkrijgbaar in de varianten Silky Secret en Patchouli. De geur van de Silky Secret ken ik de geurtje al en love it. Ik denk dat Kneipp Body lotion Spray Silky Secret heerlijk geurtje heeft zoals Kneipp Silky Secret lijn. De geur Patchouli vavn Kneipp producten heb ik nog geen ervaring dus ik ben heel erg benieuwd naar.

Kneipp body lotion spray
Kneipp Body lotion Spray patchouli zit in groene verpakking zonder deksel erop. Op de verpakking staat er wel hoe je dit product gebruiken “draai de dop om te openen en sluiten”. Deze kun je dus open en dicht draaien, dat is wel handig en veilig als je de spray overal wilt meenemen, bijvoorbeeld op vakantie, weekendje. Dit product is verrijkt met zijdebloesemextracten, sheabutter om de huid heerlijk zacht te maken. Verder zitten er ook veel natuurlijk en huidverzorgende ingrediënten en plantenoliën onder andere amandelolie, glycerine, panthenol, zonnebloemolie en vitamine E. Wel er zit een klein beetje parfum in, laag op de INCI-lijst. Er zitten geen conserveringsmiddelen, paraffinen, siliconen en minerale oliën in.

Wanneer ik de dopje drukt, komt er een licht textuur daardoor smeert het makkelijke en binnen enkele seconden goed op huid genomen. Wat ik opvalt dat geen gedreven op perslucht, niet op drijfgas. Dat is fijn. En Geen plakkerig gevoel! Heel fijn. De geur is lekker naar zacht warme en kruidige geur maar niet zo echt aanwezig. Een zacht geurtje dus. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan.

Kneipp body lotion spray
Kneipp Body lotion Spray is een hele fijne body lotion in sprayvorm. Handig voor snelle bodycare, wel moet je smeren over je hele lichaam. Voor deze zomer gebruik hem als aftersun. Heb je nog geen aftersun? kan je deze gebruiken als aftersun. Heerlijk afkoelen met deze heerlijk body lotion van Kneipp. Van mij mag de geur iets meer aanwezig. Een hele fijne body lotion spray. Een aanrader! Sprayen maar! Kneipp Bodylotion spray is verkrijgbaar bij de drogist, €7,99 ( 200 ml. )

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Marielle

  Handig, dit brengt lekker snel aan!
  Marielle´s last blog post ..Happy Kingsday!

  29 April 2018 at 19:52
 • Reply Judith

  Dat klinkt echt super fijn en handig in gebruik

  28 April 2018 at 21:21
 • Reply Mariëlle | Me-licious

  deze heb ik ook en ik vind hem zo lekker ruiken. Super handig want je hebt zo alles ingesmeerd 😉
  Mariëlle | Me-licious´s last blog post ..zilveren sieraden cadeauset van Lucardi voor moederdag + winactie

  28 April 2018 at 11:34
 • Reply Deborah

  Ik ben echt een fan van de foam van verschillende merken. Zalige geuren en zo lekker zacht onder en na het douchen. Deze kon ik nog niet. Ga ik ook eens testen!!
  Deborah´s last blog post ..Noodgedwongen I…

  27 April 2018 at 10:08
 • Reply missdudeblogging

  Klinkt al een heel fijn product. Ik ga m denk ik eens uitproberen

  26 April 2018 at 20:36
 • Reply Daisy de Vos Burchart

  Dit klinkt echt als een heel fijn product!
  Fijn ook dat hij heel snel intrekt! Altijd goed!
  Daisy de Vos Burchart´s last blog post ..Wet Brush Flex & Dry Haarborstel [ Review ]

  26 April 2018 at 18:30
 • Reply Jouvence

  Ik ben dol op de geur van patchouli! Het lijkt me een fijne spray, ik heb ooit zoiets van Vaseline gehad en die waren ook erg fijn.
  Jouvence´s last blog post ..Sneakers van Footway

  26 April 2018 at 17:46
 • Reply Mieke | mieksmind

  hele fijne sprays! Ik had een winactie met deze en de andere variant. ik ben dol op kenipp
  Mieke | mieksmind´s last blog post ..Sally Hansen Color Therapy Bohemian Chromes Collection

  26 April 2018 at 16:24
 • Reply Yara

  Ooh die ziet er goed uit! Ik ben zelf de andere variant aan het testen en ik ben er al heel tevreden over.
  Liefs,
  Yara

  26 April 2018 at 13:12
 • Reply Blog & Beauty

  Over het algemeen vind ik Patchouli erg lekker ruiken. En dat het snel intrekt is natuurlijk een groot pluspunt.
  Blog & Beauty´s last blog post ..Kymoni Jewelry & Fashion

  26 April 2018 at 11:12
 • Reply Jessica - Foodie Feest

  Oh wat fijn! 🙂 ik houd van dit soort sprays, ik kan namelijk een beetje lui en ongeduldig zijn met het insmeren met gewone bodylotions 😛 En kneipp is altijd lekker! 🙂
  Jessica – Foodie Feest´s last blog post ..Ontbijtkoekjes van pindakaas, gepofte rijst en havermout – no bake!

  26 April 2018 at 11:11
 • Reply nicole

  Dit ga ik denk ik maar eens voor moederdag vragen! Zo’n snel intrekkende spray spreekt me wel aan!
  nicole´s last blog post ..Vrijwillige ouderbijdrage flink gestegen

  26 April 2018 at 10:58
 • Reply bychristiana

  Ik vind deze ook heel fijn, hij is er ook nog in een andere geur en ook die is heerlijk!
  bychristiana´s last blog post ..Review Kruidvat scheergel voor de droge huid

  26 April 2018 at 10:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge