Follow:

Home : Ecover afwasmiddel

Ecover afwasmiddels
Evocer lanceert allereerste afwasmiddelfles van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Vandaag laat ik drie van vijf Ecover afwasmiddels. Lezen jullie mee wat ik ervan vond.

Eco afwasmiddel
Ecover afwasmiddel zit in een retro-look gerecycled plastic fles. De nieuwe fles bewijst Ecover dat plastic afval wel degelijks waarde heeft. Het plastic is transparant omdat dit makkelijker herbruikbaar is dan gekleurd plastic. Daarnaast start Ecover dit jaar met test om een nieuwe generatie afbreekbare materialen te gebruiken in plaats van plastic. Een belangrijke en veelbelovende stap om de strijd te gen plastic afval naar een nog hoger niveau te tillen. Goed bezig Ecover.

Twee van drie heeft geurtje : de groene variant is Citroen & Aloe Vera en de paarse variant is Lelie & Lotus. Alleen ruik ik de geurtjes niet goed aanwezig. In het midden is parfumvrij afwasmiddel. Dit merk ken ik het wel maar zelf nog nooit geprobeerd. We hebben gewoon een vaatwasser hoor maar ik was ook regelmatig dingen tussendoor af, vandaar de fles afwasmiddel is zeker wel must have voor ons. De afwasmiddel maakt de vieze borden, pannen etc goed grondig schoon. Alle afwasmiddels zijn erg fijn in gebruik en zuinig en schuimt goed.

Gebruik je ook afwasmiddel?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply nicole

  Ja, van een of ander onbekend merk. We hebben op zich een vaatwasser dus afwasmiddel is bij mij niet bepaald een prioriteit.
  nicole´s last blog post ..Vrijwillige ouderbijdrage flink gestegen

  26 April 2018 at 11:50
 • Reply bychristiana

  Wij hebben een vaatwasser maar voor dingen die daar niet in kunnen / mogen gebruiken we gewoon (al jaaaaaaren) Dreft. Totaal niet milieuvriendelijk, maar het maakt wel heel goed schoon en het ruikt lekker fris;)
  bychristiana´s last blog post ..Dit zijn de nieuwe producten van Vichy & La Roche-posay

  25 April 2018 at 08:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge