Follow:

Kneipp – Body mousse Morning Kiss

 photo 2016KneippBodyMousse1a_zpszara74xc.jpg
Kneipp introduceert nieuw product voor je body “Kneipp Body mousse“. Ik testte hem en vandaag laat ik jullie weten wat ik ervan vind.

 photo 2016KneippBodyMousse1aaa_zpsmnzeejt1.jpg photo 2016KneippBodyMousse1aa_zpshuocicdb.jpg photo 2016KneippBodyMousse1aaaa_zpsstrbagd4.jpg
Kneipp Morning Kiss zit in fris verpakking en heeft een frisse fruitige oranjebloesem geur. Als je eerst de naam de de verpakking niet eerst leest, dacht je deze douch foam. Want de mousse komt er dezelfde uit, alleen bij deze breng je na de doucht. Kneipp body mousse bevat de natuurlijk voedende jojobaolie die zorgt voor een soepele zachte huid.

 photo 2016KneippBodyMousse1aaaaa_zpsa08xkzey.jpg
Er komt veel mousse uit en de mousse ruikt heerlijk. Het smeert gemakkelijk en trekt lekker snel in en geeft geen plakkerig gevoel. Ik was bang dat de geur muf zou ruiken maar gelukkig is dit bij deze. De geur blijft dezelfde ruiken naar subtiele fris fruitig. Mijn huid voel ik soepel zacht aan. Ik ben benieuwd naar als hij eerst in koelkast laat zetten. Als het weer warm genoeg is ga ik de tip van Kneipp zeker proberen dan kan ik hem gebruiken als after-sun want wij hebben toevallig nog geen after-sun product dus het komt goed uit.

Kneipp Body mousse is er in twee geuren beschikbaar : Morning Kiss en Patchouli en al verkrijgbaar in de winkels, kost € 9,99, (200 ml)

Zomerse tip van Kneipp!
Zet Kneipp Body mousse even in de koelkast en je hebt een ideaal verkoelend en verzorgend after-sun product!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like