Follow:

Kneipp Cherry Blossom douche foam

2019-Kneipp2a

Have a cherry day met de nieuwe Kneipp® Douche foam Cherry Blossom. Een zoete verleiding voor de zintuigen op basis van kersenbloesemextract en verzorgende rijstkiemolie. In dit artikel laat ik jullie weten wat ik ervan vind. Lees je mee

2019-Kneipp2aa

 Kneipp Cherry Blossom douche foam zit in een girly verpakking. Het printje van de bloesem word ik vrolijk van. Deze douche foam bevat rijstkiemolie en het kersenbloesemextract.  De weldadig verzorgende rijstkiemolie en het kersenbloesemextract maken de huid zijdezacht.
Kersenbloesem
Kersenbloesem is een symbool van schoonheid en een nieuw begin. Het extract van de kersenbloesem werkt kalmerend en verzorgend voor de huid. Het is daarom een waardevol ingrediënt.

Rijstkiemolie
Rijstkiemolie betekent ‘bijzonder licht’ en staat bekend om zijn huidverzorgende eigenschappen. Het wordt gebruikt om de huid glad en gezond te houden. Ook beschermt rijstkiemolie tegen veroudering. De olie wordt diep in de huid opgenomen en verbetert de elasticiteit van de huid.

De voordelen van dit product:
– Met natuurlijke verzorgende werkstoffen
– Zonder kleurstoffen, paraffine, siliconen en conserveringsmiddelen
– Zonder SLES + SLS (sulfaten)
– Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen
– Geschikt voor alle huidtypen
– Vegan

Deze nieuwe Kneipp Douche foam Cherry Blossom is zonder sulfaten; zonder SLS en SLES. Hoewel wij de expertise hebben om de mildere variant SLES zo toe te passen dat het de huid niet uitdroogt, hebben we toch gemerkt dat er een groep mensen is die liever helemaal geen sulfaten in hun doucheproduct wil, maar wel schuim. Met de nieuwe douche foam Cherry Blossom kunnen ook deze mensen optimaal genieten van een rijkelijk schuimend doucheproduct.

2019-Kneipp2aaa Met de unieke formule is sulfaatvrij en creëert een mooi romig schuim voor een buitengewoon zachte douche-ervaring. Er komt direct lekker stevige schuim maar heerlijk zachte schuim. Je hebt geen spons nodig want die namelijk vanzelf tot een schuimende douchegel.  Het ruikt deze douche schuim heerlijk naar lichtzoet bloemig geur. Na gebruik voel mijn huid heerlijk zacht aan en smeer ik daarna heerlijke met favoriete body lotion.  De nieuwe Kneipp Douche foam Cherry Blossom € 7,99 is al verkrijgbaar bij de drogisterijen en online.

Kneipp Cherry Blossom Assortiment

  • Douche foam Cherry Blossom € 7,99
  •  Body lotion Spray Cherry Blossom € 9,99
  •  Handcrème Cherry Blossom € 6,49 Badkristallen Cherry Blossom € 8,49

Liefs, Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like