Follow:

Parfum : B.A.E. Orange blossom & Rose

2019-BAEparfum2a Hema lanceert een nieuwe make-up lijn gelanceerd genaamd B.A.E. (before anything else). Naast make-up lijn heeft B.A.E. lijn ook parfums. In dit blog laat ik jullie een parfum van B.A.E. lijn zien. Lees je gezellig mee 2019-BAEparfum2aaa Het parfum zit in een simpel classic glazen fles. De vorm van het flacon denk aan Channel parfum. B.A.E. Orange blossom & Rose is een bloemige warm zoete geur. Het roze geur is niet overheersen in deze parfum en dat vind ik helemaal niet erg. De geur ruik ik naar bloemige geur daarom is het een heerlijke lentegeur. 2019-BAEparfum2aa B.A.E. Orange blossom & Rose is een heerlijk vrouwelijke en lentegeur. Als je bij de Hema winkel bent, ik raad je aan om hem eens te gaan ruiken. Deze geur kan je dagelijks gebruiken. Na een paar uur vervliegt de geur dus doe je gerust om nog een keertje het parfum te sprayen. Deze parfum zit in mooie formaat van 50ml maar er is ook een klein formaat die je hem makkelijk overal kan meenemen. Ik word blij van een lekker parfum. Het is altijd leuk om een parfum te krijgen en of te geven. B.A.E. parfum is te koop bij de Hema en ook online

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Evelien

  Hij klinkt heerlijk, de flacon doet me denken aan Chanel Chance! Ik ga even ruiken bij Hema, ik houd van lentegeuren.

  20 February 2019 at 22:40
 • Reply Xarifa

  Wat een schattig flesje heeft dat parfum! Ik zal de volgende keer ruiken als ik weer in de hema ben!

  https://www.enxaar.com

  20 February 2019 at 16:06
 • Reply Janet

  Oh dat klinkt lekker. Ik ga eens kijken als ik bij de Hema ben.

  20 February 2019 at 12:32
 • Reply Frederique

  Die kleine formaatjes vind ik altijd wel handig inderdaad. Ik houd over het algemeen erg van oranjebloesem ook.

  20 February 2019 at 12:29
 • Reply Melissa

  Oh ben erg benieuwd wist niet dat ze ook een geurtje uitbrachten

  20 February 2019 at 10:01
 • Reply Rory

  Ik heb een heel specifieke smaak voor wat betreft parfum (zware en vollere geuren hebben mijn voorkeur) dus ik vermoed dat dit ‘m niet gaat zijn voor mij. Daarentegen kan het geen kwaad om eens te ruiken als ik toch eens bij de Hema ben (en dat is best vaak). De flacon ziet er wel chique uit vind ik.
  Rory´s last blog post ..Iets met schrijven om maar wat te plaatsen

  19 February 2019 at 21:07
 • Reply Maaike | Travelbliss

  Ik zal een gaan ruiken als ik bij de Hema ben want ik ken het geurtje niet 😉

  19 February 2019 at 21:06
 • Reply Manon

  Ik zag ze laatst bij de Hema, maar had geen tijd om te ruiken. Volgende keer maar eens doen!

  19 February 2019 at 18:51
 • Reply Sofie Vanden broeck

  Flesje doet inderdaad heel Chanel aan he! Ik ruik er zeker eens aan als ik nog eens langs Hema ga 🙂

  19 February 2019 at 16:36
 • Reply Laura

  Ik heb deze al eens geroken, maar hij vervloog heel snel. Jammer, maar begrijpelijk voor die prijs natuurlijk. Heel leuk om dus snel eventjes op te sprayen als je ergens heen moet, voor voor een hele dag kies ik toch liever voor iets met een hogere concentratie parfum.
  Laura´s last blog post ..Mijn bondgenoten tegen post-partum haaruitval

  19 February 2019 at 15:39
 • Reply orriens nicole

  Dit geurtje ga ik zeker eens even ruiken als ik bij de Hema kom!

  19 February 2019 at 13:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge