Follow:

Kneipp Fragrances sticks en scented candles

Kneipp World of Fragrances
Kenipp introduceert World of Fragrances “Fragrances sticks en Scented candles” voor in je huis. Deze nieuwe Kneipp geuren met zorgvuldig geselecteerde composities van natuurlijke etherische oliën zijn niet alleen aangenaam om te ruiken, ze hebben ook een positief effect op je stemming. Vandaag blog ik een geurstokjes en een geurkaars. Lees jullie mee.

Kneipp World of Fragrances
OMG! Toen ik het pakketje ontving, was ik erg verrast maar ook heel erg blij want Kneipp nu heeft ook geurstokjes en scented candles voor in huis met heerlijke natuurlijke geurcombinatie. Zoals jullie waarschijnlijk al weten, heeft Kneipp heerlijk producten met lekkere geuren. I love it. Deze Kneipp World of Fragrances sfeermakers zijn mooi minimalistisch vormgegeven met gebruik van natuurlijk materialen zodat ze passen in elke interieur.

Kneipp Fragrances sticks Lavender € 8,99 ( 50ml )

Kneipp World of Fragrances
In een simpel verpakking met transparant plastic kan je de Kneipp Fragrances sticks zien. Er is een label papier eromheen met daarop de lavendel plant en tekst Lavender. In de verpakking zit er een fragrance fles met houten houder voor de stokjes en 7 sticks. De Fragrances sticks bevatten natuurlijk etherische olien en geven hun geur gelijkmatig af in de ruimte. De geur is bloemig-kruidig die voor een rustige ambiance en meer ontspanning zorgt. De geur ruikt heerlijk aangenaam met iets warm/mint vleugeltje. Echt mijn geur. Heerlijk lucht voor dit koude weertje. Love it! Fragrances sticks is in drie varianten geuren beschikbaar.

Kneipp Scented Candle Macadamia-Star Anise Orange € 7,99 ( 145gr )

Kneipp World of Fragrances
Kneipp Scented Candle Macadamia-Star Anise Orange zit in een mooi glas verpakking met een bamboe deksel die hersluitbaar is.

Kneipp World of Fragrances
Op de verpakking staat hoe je deze glas gaat schoonmaken. Het glas van deze scented candle kan je later te gebruiken voor iets in te bewaren of als decoratieve toepassingen. Het label op het glas is verwijderbaar. Dat is wel handig.

Kneipp World of Fragrances
Kneipp Scented Candle geeft je een gevoel van geborgenheid. Een bijzondere combinatie van macadamia, steranijs en sinaasappel voor een warm-kruidige elegante geur. Het ruikt voor mij een heerlijk zoet warm kruidige elegante luchtje. De kaars heeft 20 branduren. De kaarsen zorgen voor een gezellige en warme sfeer. Kneipp Scented Candle is in drie verschillende geuren beschikbaar. Binnenkort ook in deze geur andere producten zoals creme bad, creme douche en body lotion beschikbaar. Hier ben ik zeker erg nieuwsgierig naar.

Kneipp World of Fragrances

Kneipp World of Fragrances
Ik ben heel erg tevreden en enthousiast met de nieuwe Kneipp World of Fragrances. I love beide luchtjes. Ik word nu nieuwsgierig naar andere geuren. Hopelijk is er tester in de winkel dan kan ik andere geuren ook ruiken. Kneipp World of Fragrances zijn al in de winkel verkrijgbaar, te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like